// Kappa Rodebjer Skor Zara Jeansskjorta Only //

Har varit den roligaste, flummigaste & bästa dagen på jobbet idag. Oh herregud vad vi skrattat och dragit skämt. De ena mer bisarrt än de andra. Jag kan säga som så att det är tur det inte är några män härinne. HAHA. Iaf inte idag, trots att vi ibland saknar lite manlig närvaro. En kort sammanfattning, jag har jordens bästa & roligaste kollegor. NI är guld!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fan vad jag älskar min nya jacka från Rodebjer. Kvalar lätt in på "bästa köpen" listan.

Likes

Comments

Imorse var vi förbi Gina Tricot presskontor för en fantastiskt god frukost hos gulliga Alexandra & Kajsa. Kikade in Exclusive kollektionen (fiiiin!), pratade New York och önskade att jag hade den där gröna-turkosa kakelugnen hemma. Tack för en mysig morgon tjejer! Vi ser fram emot nästa torsdag, woop woop! Nu ska jag och Bianca ut och springa runt Djurgården!

Likes

Comments

Idag har jag haft på mig denna underbara bronze kavaj-jackan från H&M som jag letade fram hemma hos Petra igår. Den gör sig inte rättvisa på bild tyvärr, mkt finare in real. Och jag gör mig tydligen också SÅDÄR på bild, trött, grå & sliten. Btw så har jag blivit med iphone 5 idag, får den nästa vecka! Woppa! På tiden att jag byter ut den gamla 4:an med multi-sprucken skärm. Hehe. Ni med iPhone 5, vad tycker ni om den? Är inte kameran helt fantastiskt bra? Tell me, tell me!

Likes

Comments

Svart, skinn på skinn, hederliga gamla adidasbyxor & bikers.

// jakandjil.com //

Likes

Comments

Lite önsketänk idag bara. Kostymbyxor i sidenmaterial, & den guldiga väskan, holy mama.

Handskar H&M / Väska Phillip Lim / Byxor Lindex / Örhängen H&M / Skor Nicholas Kirkwood

Likes

Comments

// Levi's demi curve & kick flex never denim BikBok //

Två par nya jeans har fått flytta in. Går som oftast jämt i svarta jeans, och dessa är typ de skönaste jag äger. Super mjuka och sitter som ett smäck. Curve jeansen utlovar verkligen vad de står för. Baken får ett jäkla lyft! Ett litet måndags tips!

  • Filed under: New in

Likes

Comments

Oh my fucking god. Trillade in en peppande inbjudan på kontoret precis. Älskar kreativa inbjudningskort, och party, vem gillar inte de? woopwoop.

Likes

Comments

Vad tror ni om denna längden på håret? Fluffigt och självlockigt. Hmm.....

Likes

Comments

Fantastiska fredag. Älska fredagar. Kom till ByPM eventet piffad i draperad blåsa från Gestuz och avslutade den utklädd till tvättbjörn aka tvättis på Hells Kitchen. Inga konstigheter. Ikväll har jag gått en härlig kvällsprommis runt Djurgården med Linda, tjatat i mun så att min hals blivit ännu mer rivig och blivit bjuden på köttgryta & rödpang. Kan inte alla söndagar vara så härliga?

Likes

Comments

Nouw Magazine