/ Skinnkjol H&M Ny! Skjorta Zara Jacka H&M Sandaler Zara /

Nu ska jag baka liten kaka. Eller ok, en fet tårta med vaniljkesella, mosad banan och smält marabou mintchoklad. Ja ni hör ju själva hur det låter. Ikväll står reunion med gamla familjevänner på schemat. Massa herrans år sedan sist, ska bli väldans ruligt! Och ja, tårtan bakas pga de. Ska inte trycka den själv även om jag gärna skulle gjort de.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

    

RÅDIGGAR verkligen denna bikerjackan från IRO. Totally adore it. Ska försöka komma på ett snabbt sätt att komma åt ca 12000 spänn bara. Hojta gärna om ni vet något smidigt och icke kriminellt sätt.

Likes

Comments

/ Skinnjacka Zara Kjol Zara Linne BikBok Väska D&G /

Friday, oh friday. Fikat med bästa Molly, jobbat och stressat runt med massa saker. Nu ska jag dock knyta på mig joggingskorna, ge mig ut i skogen och fånga lite syre till hjärnan. I kinda need it.

Likes

Comments

En liten sneak från dagens plåtning. Riktigt peppad på vad som komma skall. Fett!

Likes

Comments

Stilrent, coolt armband. Lite otippat från stylebytyra.se och du får punga ut 89 spänn.

Likes

Comments

Vi kör en liten tävling igen då! Saltvattensprayet, bästa jag testat och mitt marroccan oil har fått en vass konkurrent i form av detta serum från Toni&Guy. Lämna bara en kommentar om vem du är och vad du gillar med min blogg! Tävlingen avslutas söndagen den 1/7!

Likes

Comments

 

Kunde givetvis inte hålla fingrarna bort från "bekräfta köp" knappen. Det skulle ju vara för bra för att vara sant liksom. Dock hejdade jag mig själv och köpte bara ett par. Kan ni gissa vilka det blev?

Från bubbleroom.se och båda paren kostar under 40o spänn.

Likes

Comments

Hej hopp soliga (!) tisdag. Underbart att du är tillbaka! Sitter och bläddrar runt lite på olika resesidor, sugen på att åka bort en sväng. Har ni några bra tips på vart man kan åka där solen finns?! HIT ME! Vad har jag mer gjort idag, vart en sväng på stan, men bara massa rea överallt, och är redan trött på de. Nu vill jag börja känna på höstkläder, eller iaf lite rejälare plagg. Ska sladda förbi posten nu och hämta ut lite saker så vi hörs sedan finingar! Glöm inte av att kommentera, jag vet ju att ni är här inne och smyger!

Likes

Comments

Joanna Fingal, 24 år gammal och bor i Stockholm. Jobbar som frilansande stylist men även som mode-assistent på Metro Mode. Lägger mer än gärna hela sitt levebröd på kläder och skor. Är en sucker för sötsaker, frestelser & livet. Kontakta mig på: joanna.fingal@metro.se

Likes

Comments

Nouw Magazine