Västerås.

För några helger sedan var jag och Stefan i Västerås på en liten weekend. Vi började med att ta en mysig roadtrip dit. Jag tycker ju att det är så mysigt att köra bil så det var en lagom lång sträcka, hann inte bli uttråkad haha. När vi kom fram lämnade vi våra saker och sprang ner på stan för att käka lunch och ta ett glas vin. Sedan gick vi i några affärer och shoppade lite innan det var dags att gå upp på rummet och poppa flaskan. Tillslut var det dags att vandra ner till en bar och ta några drinkar innan det var middagstid.

Middag åt vi på en resturang som heter NOM. Jättegod mat och mysigt ställe, vi var mycket mätta och belåtna när vi gick därifrån och det var dags för lite mer drinkar. Vi var ute längre än vad vi trodde vi skulle men hade väldigt kul. Så skönt att få gå och lägga sig sen i en nybäddad säng när man vet att frukosten väntar dagen efter.

Nästa dag hade vi en sista aktivitet tillsammans. Vi var nämligen på Kokpunktens äventyrsbad och sprang runt som två små barn i några timmar innan vi åkte hem. Perfekt weekend med en fantastisk kille.


Supertaggade?

Middagen, jag åt flankstek och korvfantasten Stefan tog NOM´s Korv vilket tydligen var en stor hit. Vi delade även på en råbiff till förrätt.

Ja vi älskar kröket.

Bakisfrullen på topp!

Gillar

Kommentarer