SA.

Godkväll gubbar och gummor.

Mår ej hundra idag ska jag medge. Snoret rinner och hostar som en galning, känns som det varit så i flera veckors tid nu. Spenderar då kvällen framför Sims med en förpackning näsdukar och katten som sällskap medan Stefan är på träning.

I helgen var det Sales & Service Award. En stor fest mitt jobb anordnar. Så fantastiskt roligt, dels för festen och umgänget men även att se hur mycket tid, energi och pengar som läggs ner på dessa saker. Stor skillnad från tidigare jobb jag haft. Min älskade coach var nominerad till "Årets Coach" och vann och en annan vän till mig vann titeln som "Årets Säljare". Stod på stolen och skrek som en galning vid dessa tillfällen (gumman inte så konstigt att din förkylning är värre efter massa skrik och alkohol?) och i slutet av kvällen kunde jag seriöst inte gå överhuvud taget för att jag hade så ont i fötterna. Men kul var det!


Resten av veckan ska jag fokusera på att bara må bättre och bli av med den här förkylningen, även om det innebär att jag inte kommer ha lika kul i helgen som på bilden över.


Gillar

Kommentarer