Krakows finest.

Något av det bästa på hela resan var alla dessa frukostar, GARANTERAT! Finns det något mysigare än att vakna upp till fint väder och gå och sätta sig ute och käka frukost. Svar nej. Alla våra frukostar ägde dock rum på samma Starbucks. Lite enformigt kanske men den var mysig och vi orkade inte gå så långt på morgonen haha! Jag borde verkligen bli bättre på att äta frukost ute i Sverige också.

En annan mysig sak som vi gjorde var att småäta. Vi åt självklart rejäla måltider också men när vi inte var sugna eller när vi var något bakis käkade vi mindre och lättare grejer bara för att få sitta ute och njuta. En kväll åt vi tillexempel bara förrätter!

Sen blev det självklart en hel del drinkar. Vi var ju bara ute och festade en kväll men hade desto fler fnitterfyllor i solen efter att ha beställt lite för mycket vin, bubbel och drinkar till lunchen. Det kan man inte göra varje dag så det var faktiskt riktigt nice. Lyckades även bränna mig i solen när jag satt med drinkar i högsta hugg utomhus i flera timmar. Nu tycker jag att våren även kan komma till Sverige så vi kan börja leva loppan här borta också!

Gillar

Kommentarer