Köpenhamn.

Tänkte dela med mig lite av vår Köpenhamn resa som vi gjorde i somras, jag, Stefan och 4 andra killar. Så typiskt att det är jag och alla boys men det brukar vara rätt kul. Detta var iallafall. Vi tog tåget ner till Malmö och fortsatte till Köpenhamn där vi checkade in på Copenhagen Downtown som är ett hostel i centrala Köpenhamn. När vi lämnat av våra grejer var det snabbt på ölen och ner på stan där vi tog en färja över till Papirön som är ett streetfood ställe för att äta. Recomend,recomend alltså vilket ställe.


Vi sov i Köpenhamn två nätter så det blev två riktigt roliga utgångar. Utelivet i Köpenhamn skiljer ju sig en del från det i Stockholm och det tycker jag är jättekul. Vi hade även äran att ha med oss Petter som Cph-guide så vi befann oss aldrig riktigt på Ströget utan mer på guldkornen som många turister inte vet om. En middag blev tillexempel mitt i ett Slakthusområde, lite i utkanten av staden.

Innan vi drog tillbaka till Sverige hann vi även med en dag på Tivoli. Rätt besviken på utbudet av karuseller men väldigt mysigt i övrigt. Det var sedan full fart framåt till Trelleborg där vi såg på en fotbollsmatch innan vi begav oss tillbaka till Stockholm. Killarnas höjdpunkt på resan garanterat och jag var väldigt nöjd jag med!

Gillar

Kommentarer