Gul/Grön/Röd.

God eftermiddag tänkte jag skriva men insåg sen att klockan är 20 om några minuter. Slutade lite innan 17 idag och skyndade hem medans energin låg på topp (vilket den fortfarande konstigt nog gör). Dammsög, tvättade lite kläder och fixade lite grann hemma. Orkade däremot inte ta på mig att bädda och byta sängkläder. Det är ju det finaste vi har här i livet med nytvättade lakan men jag hatar att bädda om. Det är fruktansvärt tråkigt och jobbigt och något jag verkligen undviker att göra ensam.

Hade en fantastisk dag på jobbet. Jobbade knappt så det kan ju vara därför.. skämt åsido , vi hade en utbildning i färgspråket. Dvs den teori som den välkända boken "Omringad av idioter" är baserad på. Har tänkt att läsa den flera gånger men när det kommer till kritan har jag verkligen ingen lust. (Fun fact: inte läst ut en bok sedan 2009 kanske? Finns ju roligare saker här i världen enligt mig.) Är dock väldigt intresserad av ämnet och tycker det är extremt viktigt med självkännedom och veta sina styrkor och svagheter. För den som är nyfiken var jag främst gul och grön men även hade även mycket rött. Tror det gröna kommer från att jag är hobbypsykolog och bryr mig väldigt mycket om andra, är dock inte alls en lugn och åsiktslös person som det gröna även beskriver utan där kommer absolut det röda och gula in.

Nu är det snart dags för middag och sen ska jag krypa ner i sängen och spela Sims eller kolla på Ex on the beach och göra av med diverse hjärnceller.

Ha det gött.


Gillar

Kommentarer