TIPS: TIKEI MINERALSMINK

I helgen la jag en beställning hos Tikei och igår damp det ner i brevlådan och eftersom jag älskar deras smink så mycket så tänkte jag tipsa er om det!

Tikei är alltså ett mineralsmink som består till 100% utav naturliga ingredienser. De testar heller inte på djur, vilket är ett stort plus!
Jag fick tipset av min mosters kompis och eftersom jag har haft mycket problem med akne så gav jag det en chans. Det är ett utav de bästa beslut jag tagit! Det ger ett så naturligt resultat, är lätt att arbeta med, produkterna är pigmentrika, täpper inte igen porerna och jag märkte att mina finnar blev färre efter att ha börjat använda Tikei. Jag är verkligen helt såld på deras smink och jag kommer absolut inte byta ut det!

Och vet ni vad? Det är inte alls ett sånt där dyrt märke, för visst får man intrycket av att det ska vara dyrt när man snackar om mineralsmink? Men så är det inte med Tikei, man får verkligen mycket produkt för pengarna! Dessutom är leveranstiden extremt snabb och ofta kommer det redan dagen efter. Hur bra?!

Ni kan även beställa hem prover om ni är osäkra på färger etc. Det är hur bra som helst om man ska beställa foundation eftersom det finns en hel del färger och nyanser att välja emellan!

Så, är ni ute efter bra mineralsmink så tycker jag verkligen att ni ska kika in på deras sida - hääär! 😊

Deras borstar är hur mjuka som helst och rekommenderas starkt!

I paketet jag fick hem igår låg bland annat dessa tre prover. Det är en finishing veil, en bronzer och ett rouge. Har faktiskt testat de lite och det jag kan säga än så länge är att jag tycker att bronzern blir väldigt röd/orange i mitt ansikte. Har en bronzer ifrån Tikei sedan innan som jag också tycker blir lite röd i ansiktet... Detta gäller ju dock inte alla, den kanske helt enkelt inte matchar min hudton eller nyansen på min foundation!


Såhär ser de alltså ut! Iallafall på min hand, haha...
Jag tycker jättemycket om finishing veil glow, den är superfin att använda som highlighter! Jag gillar även rouget, det är lite mörkare rosa än vad jag brukar använda. Bronzern tyckte jag som sagt såg ganska röd/orange ut i ansiktet men jag ska testa det några gånger till tänkte jag!

Försökte få en så rättvis bild som möjligt och tog även ganska mycket produkt för att färgerna verkligen skulle synas, men det vart svårt med ljuset, så jag rekommenderar er att beställa hem prover för att se hur de ser ut! Lita alltså inte alltför mycket på min bild...
😉

Hur som helst, jag tycker verkligen att ni ska kolla in Tikei's sida för deras smink är to die for!
Hoppas ni gillade detta inlägget, trots att det blev lite krångligt och trots att bilderna inte är hundra procent.
Ha en bra fortsatt bra dag!!


Gillar

Kommentarer

Don't forget to smile