Header

Jag och Jossie har bestämt oss för att sluta blogga tillsammans då hon inte riktigt har motivationen till att göra det, men eftersom jag älskar att skriva och väldigt gärna vill fortsätta så har jag nu skaffat en egen blogg där ni jättegärna får följa mig! ☺️ Skulle bli så glader!!

Klicka häääär för att komma till min blogg. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja, precis som rubriken lyder så var det extremt längesen jag bloggade nu. Jag skulle kunna skylla på att det är sommar och att jag vill passa på att vara ute så mycket som möjligt, men det är tyvärr inte sant då det knappt varit någon sommar alls... Anledningen är helt enkelt att jag inte haft någon motivation till att göra NÅGONTING. Ni vet, med den här jäkla ångesten så kan man må lite halvtaskigt ibland och ha perioder då man bara vill ligga inne och tycka synd om sig själv. Tyvärr så har det varit så ganska mycket nu det senaste och jag känner att det bara blir värre! T.ex. så väljer jag hellre att stanna inne (hur fint väder det än skulle vara) än att hitta på något eller träffa någon, bara för att jag är så missnöjd med hur jag ser ut och inte alls känner mig bekväm med den jag är. Så jäkla synd och tråkigt men dessvärre är det sant.
Och vet ni? Om mindre än två veckor börjar skolan... Snacka om att ångesten är på topp när jag tänker på att jag ska upp tidigt på mornarna, pallra mig iväg till skolan, mötas av en hel del människor där, äta bland alla dessa folk, sitta i ett klassrum och känna mig utstirrad, behöva prata inför klassen, behöva synas, behöva vara någon annanstans än i mitt rum... För er låter det kanske urlöjligt, men oj vad jobbigt det känns! Dock måste jag ta tag i skolan nu och verkligen göra det bästa av situationen, jag kan verkligen inte vara hemma ett år till, det funkar inte.

Hur som helst, det är ju trots allt ett litet tag kvar och jag hoppas att ångesten och oron hinner lägga sig lite tills dess!

Annars då? Hur har eran sommar varit? ☺️
Min har ju som sagt varit lite sisådär pga mina humörsvängningar och små perioder, haha. Men jag har såklart haft bra stunder också! Faktum är att denna sommaren har varit både den sämsta och den bästa hittills. Har mått både jättebra och jättedåligt, både skrattat och gråtit, haft både tråkigt och roligt... Och har träffat ungefär världens bästa människa (som ofta varit orsaken till alla skrattanfall, leenden och må-bra-känslor). Är så jäkla tacksam över det! ❤️

Hoppas ni mår toppen!! Och glöm inte att följa mig på instagram - amandaafogel heter jag där!

Likes

Comments

Ber verkligen hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen! Har ju lovat att försöka bli bättre på det här med att blogga men har misslyckats totalt med det, haha. Anledningen till varför bloggen ligger på latsidan är ju främst för att det är sommar och då försvinner motivationen lite tycker jag, eftersom man gärna hittar på annat då. Jag hoppas ni förstår!

Och om ni undrar vart Jossie tagit vägen så kan jag glatt meddela att hon är vid liv, men hon jobbar på dagarna, haha! Det är därför hon också är väldigt inaktiv här på bloggen 😊

Hur mår ni? Själv mår jag bra! Den senaste tiden har jag bara träffat folk, vart ute sena sommarnätter, solat, tagit ett dopp i sjön, grillat, firat min lillasyster som fyllt hela 13 år, varit i skallmeja med mina yngsta syskon, vart på min tredje One Direction-konsert, ätit amerikanska pannkakor och bara haft det allmänt bra helt enkelt. Slänger in lite bilder från lite olika tillfällen! 👍

Likes

Comments

Hej hörni!

Måste först och främst bara be om ursäkt för den extremt usla uppdateringen, men motivationen har verkligen inte varit på topp de senaste veckorna! Ska verkligen försöka bli bättre på det här med att blogga!

Och vad händer idag då? Jo, det är dags för ännu en konsert!! Ska få se One Direction för tredje gången, lär ju bli grymt! 😍 Kommer dock kännas lite konstigt när Zayn inte är med, låtarna kommer säkert låta lite annorlunda men jag tror det kommer bli jättebra ändå!!

Hoppas ni får en riktigt bra tisdag, så hörs vi igen senare!


Likes

Comments

Hej på er!!

Förlåt för att bloggen legat lite på latsidan den senaste veckan, men jag har verkligen inte haft någon motivation till att blogga! Tror att jag talar lite för Jossie nu också faktiskt. Men vi ska försöka bli bättre på att uppdatera! 😄

Det var egentligen allt jag hade att säga, haha. Hoppas att allt är bra med er!!

Likes

Comments

Finns inga ord som kan beskriva hur illa detta får mig att må. HUR fan kan man ta någon annans liv?! Den här tjejen hade hela livet framför sig. Det gör mig så arg och samtidigt så jäkla ledsen. Fyfan för mänskligheten!
Alla mina tankar går till Lisas familj och vänner. Kan inte ens tänka mig in i hur hemskt det måste vara för dem... ❤️

VILA I FRID LISA ❤️

Likes

Comments

Don't forget to smile