Hej igen! Tänkte skriva lite om den gröna smoothien jag dricker varje morgon och hur enkelt det är att göra en hemmagjord ingefärashot!
I min gröna smoothie som jag dricker varje morgon har jag :
1 Banan
1 dl Bär
6 dl sojamjölk
2 tsk spirulina (veganskt)
1 msk hampaprotein (veganskt)

Enkel, grön & väldigt god!
Jag kan helt ärligt säga att efter bara en vecka med denna smoothie har jag känt mig så mycket piggare, mycket pågrund av allt som är i spirulinan så det rekommenderar jag er att köpa direkt.

Varje morgon så tar jag också en hemmagjord ingefärashot! Väldigt enkel att göra så testa att göra det ni också! Så slipper ni alla dessa jobbiga förkylningar som går runt nu. Ej mitt recept!

1 liter
200 g färsk ingefära
1 l vatten
½ dl honung
2 st citroner

Riv ingefäran grovt med skalet på och lägg den i vattnet. Värm upp (men aldrig över 60 grader) i 20 minuter. Koka ej då detta gör att delar av allt det nyttiga försvinner.
Sila av ingefäran och blanda i honungen medan det fortfarande är ljummet.
Låt svalna och pressa sedan i citronerna. Sila och häll i en flaska.

Testa att göra en smoothie med spirulina och ta en ingefärashot varje morgon så kommer ni må bättre. Det gör iallafall jag!

  • 262 Readers

Likes

Comments

Godmorgon allihopa! Äntligen fredag idag, så otroligt skönt. Extra skönt med en ledig fredag dessutom så nu tar jag helg. Jag förbereder mig nu för morgonens gympass med frukost. Känner att jag har fått in en bra rutin med frukosten nu och det är väldigt skönt, jag har alltid varit värdelös på att äta frukost och det har märkts då jag alltid har varit så otroligt trött på morgonen. Men nu när jag dricker äter min havregryns gröt varje morgon och dricker min gröna smoothie + dagens hemmagjorda ingefära shot känner jag mig så mycket piggare och dessutom friskare. Jag kommer lägga upp ett inlägg sen under dagen på vad jag har i min smoothie och hur man gör en enkel hemmagjord ingefärashot! Hoppas ni får en bra fredag och så hörs vi sen under dagen!

Likes

Comments