US Open,.

lagom hemma till dam finalen igår kväll, ty kompisen körde hem mig när jag så önskade.. 

Hade tagit ett beslut innan jag blev skjutsad ned på stan, ☝🏻.. -att när det började bli för mkt fylla, för mkt löjligt folk m för mkt sjuka beteenden och  dessutom när dessa individer för många i antal blev, då skulle jag avlägsna mig vilket jag också klargjorde för sällskapet..
Så vi avslutade "stan" m att hämta ngr pkt sedan avlägsnade vi oss, ☺️..

Det var en riktigt bra match och grym seger av Emma Raducanu fr England, blott 18 år gammal och kvalspelare vilket gjorde att hon även skrev tennishistoria, GRYMT av henne, 🙏🏻🎾🙆🏼‍♂️..

pers och eftersom jag följer den internationella tennisen mkt då jag älskar tennis som idrott, riktigt klassiskt och gillar dess historia, dessutom själv spelat på rel hög nivå som grabb och tävlat m KM mästare i dubbel och åttondelsfinal i Kalle Anka cup, en rolig tid (på banan) jag vill minnas..

uppskattar och gillar också våra Svenska kommentatorer på Eurosport, i Jonas och Maria.. du vet Björkman och Strandlund, båda två av våra allra främsta tennisspelare, Jonas då som dubbelspecialist främst men har även ngr fina singel skalper, 🎾🥇🤗..

precis kommit hem fr morgonpromenaden, mulet, diset och m regn i luften där ute idag men lika trevligt och berikande för det, ty det är hur du känner dig inom dig som avgör, dusch avklarad och gröten väntar nu, 😉..

PUSS & KRAM, ta HAND om DIG, ty av VIKT, ☝🏻🥰💞..

Gillar

Kommentarer