Tankar emellan bloggare, ell..

  favoritlandskapen hör ju Dalarna till, landskapet som placerar sig på top 2 hos mig av våra många underbara och vackra i vårt avlånga land. Inte för inte funderingar kommer och går om en flytt ju äldre och ju mer tiden blir och går (många svar finns ju därför här i denna text om varför så många söker sig "hem" på äldre dgr) .. min och vänners längtan och diskussion härom märks och uppkommer tydligare när vi har snö- fattiga vintrar ty min kärlek till kyla och snö är stor och ett klimat (ej väder) som allt mer förstörs mer söderöver ju mer vår tid går.. Och du,.. JA, det är magiskt, därav våra känslor för landskapet/orten/platsen/närvaron och mystiken ell hur? Och det som skiljer oss åt är ju just närvaron, du bor där, där du önskar bo och undertecknad bor här, ett "här" som jag  mer och mer känner att jag vill ifr så kanske är det dags att minska och avsluta mitt annars så framgångsrika och goda tänk "resan är målet" och lyssna verkligen till mitt älskade inre och avsluta den resan, samtidigt som det alltid börjar en ny, hihi... inte sant..? Tänker ofta på tiderna och resorna våra norröver, på alla olika möjliga lov och semestrar och det finns ju härom en orsak att vi minns det vi minns om jag så uttrycker mig samtidigt som de unga och tidiga minnena är så starka och vi har ju många starka minnen fr förr och fr norr vilket jag är väldigt tacksam över och ngt jag bär m mig och tar upp emellanåt lite starkare och tydligare.. Nej, man kanske ska ta sista skvätten på min "BOOST" dryck här full m näring och därefter somna om? Mitt inlägg här hos dig blev lite långt tycker jag men, men NGT säger mig att "kör på" "KÖR" bara, så vi gör! Funderar på att boka en stuga till fjälls innan sommaren kommer ska bara få ihop min och vår planering, glömmer aldrig när jag var i Funäsdalen för länge, länge sedan m en liten, liten Chihuahua jag hade då fr annan mkt varmare världsdel så tror inte så mkt på bestämda och i sten fastpräglade rutiner vilket visade sig m detta ex. INGEN (ngr var rädda t.o.m.) tänkte ell trodde att den lilla söta krabaten skulle överleva men vi gör ju det till som vi vill, så löser det mesta sig, ell hur?  

  En annan sak man ofta får höra om är "mångkulturen" vår , inget ont om kultur bör väl kanske tilläggas men just den politik som förs härom är jag inte rädd för att gå ut m och kritisera men det går emot mitt inre att det är jag som därav behöver röra på mig, för denna utv är vida känd och har pågått en längre tid och den gör det m en sådan "styrande kraft" som tycks vara väldigt stark. Skall ej orda så mkt om det här men tycker och många m mig att det uppenbarar sig tyvärr allt synligare i våra olika medieprogram, tidningar, utevistelser, butiks som omradesbesök, samtal i släkt, bland, umgänge, bland kollegor, bland utlandsfödda, bland, Svenskar som bor utomlands, bland nyhetsrapportering utomlands och just det ja, framförallt i mitt inre, etc. etc. så du vet säkert vad jag talar om och när jag talar m större delen och merparten av mina vänner, kompisar, bekanta, kontakter, arbets kollegor, affärskontakter, kunder, flickvän och främmande så hör jag ofta samma sak så att uttrycka känslor, tankar och önskningar härom är snarare lättare än svårare men kanske dags nu då att lyssna till sitt hjärta återigen och också avsluta den "där resan" och röra på sig men, men här uttrycks ett annat av mina favorit citat "time will tell", hihi.. Hur som haver, kl närmare sig 04:40 här på morgonen och har just avslutat ett samtal fr sydligare breddgrader som vi säger, som vi säger där, lol.. Så tänkte avsluta här så kort och gott, somnade ovanligt tidigt igår vilket gör mig pigg vid den här tiden och här på detta medium WW är ju alltid ngn vaken, lol.. och därefter väcka Mr John Blund igen så får han natta mig ytterligare ngr tim för energiladdning i sömn är på ggn, så att uttrycka mig.. 

  Att också favoritårstiden vintern (ell i vart fall minst lika som sommaren) m dess vintrar blivit sämre enl mig gör att beslutet och valet att dra norröver stärks så vem vet m tiden kanske flyttar vi upp mot Dalarna ell Jämtland men som sagt inget jag funderar ell skall fundera på nu utan mina funderaringar och tankar ligger nu och här i och på sängen, ty sömnen den mysiga och härliga kallar således.. 

  Jättemysiga bilder och jag gillar din blogg, önskar dig en forts fin tisdag och v. Kanske tittar in närmare och tid än somliga tror, lol.. /CARE TAKE & DIEM CARPE,  🤘🏻🤗 🤲🏻..

  Gillar

  Kommentarer