Tankar,.

du kan ha res ell så kan du ha ursäkter, du kan inte ha båda, 😉🤘🏻🤗..

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Vad är res? Är det en förkortning? 😊

nouw.com/shining
joakimramqvisthallin
joakimramqvisthallin,

Mmm, för "resultat".. 👍🏻/🤗/👌🏻..

nouw.com/joakimramqvisthallin
Shining
Shining,

Ah, tack. Ja, du tränar ju en hel del har jag sett. Tränar med men jag har slutat med hemmacyklingen för det blev bara destruktivt. 🌺

nouw.com/shining
joakimramqvisthallin
joakimramqvisthallin,

Ser det inte som träning utan mer som livsstil, ❤️🤘🏻😇.. Varför blev det destruktivt m din hemmatr "cykel"? Glädjer mig att du tr? Ska snart sätta mig och trampa här, bara smälta maten lite till, /🤗..

nouw.com/joakimramqvisthallin
Shining
Shining,

Det blev tvångsmässigt och jag cyklade tills jag spydde varje gång och höll på att svimma. Har ätproblematik men den är bättre och det kompenserade jag istället med att träna mig på fel sätt. Inte bra. Nu går jag istället för mkt. Så det kanske är bättre på nåt sätt men ändå tvångsmässigt och jag tror inte bra för min kropp. Jag vet inte hur man gör något lagom och utan tvång liksom. Jag maxar allting. haha. Ja. Så är det. Skulle vilja kunna träna lagom och må bra av det istället. Mkt svårt. 🥰

nouw.com/shining
joakimramqvisthallin
joakimramqvisthallin,

Mmm, allt handlar om balans vilket ofta är grunden i ens livsstil och välmående ty att balansera på gränsen ell t.o.m. gå bortom den för länge blir klart negativt och destruktivt i sin längd. Energi skall fås ej bara ges i det vi tar oss an, ty tomheten då vi ofta ser ist vilket påverkar oss neg på olika sätt.. Vet att du försöker och du har ett nätverk runtomkring vilket/vilka hjälper, stöttar och vägleder men till sist är det du själv som inte bara styr utan skall styra båten i hamn, så att säga.. Fokusera på att få "ordning" på ditt vardagliga liv så faller övr pusselbitar lättare på plats.. Forts m det pos du faktiskt har och lyft fram det, i synnerhet för dig djälv..och sätt inte upp för orealistiska mål utan realistiska, mätbara och accepterade.. Här kan du söka på "SMART" begreppet, vilket du kanske redan hört..

Hoppas mina ord kan hjälpa dig på resan din på ngt sätt och jag är tacksam för att du skriver, delar och öppnar dig.. En av många pos sidor du har, ta vara på dem och ta hand om dig så hörs vi säk nart igen, /🤗🙏🏻🥱..

nouw.com/joakimramqvisthallin