SVT och Politik

SVT lärde barn att man ska lita på statsminister Svammelman.

Men kan barnen lita på propagandaorganet SVT?

Nyligen begicks ett brutalt vålds- och sexualdåd på en kyrkogård i Solna. Men det var inte nekrofiler från Liberalernas ungdomsförbund som festade loss, det var nykrofiler... korrigering, nysvenskar som hade mångkulturellt party, 😔😡😢..

SVT borde gräva bland mångkulturens gravstenar, men de är väl rädda för att gräva upp "fel" skelett, 😬..

Samma helg som invandrade unga män torterade och våldtog två tonåringar på Solna kyrkogård, 🤬🙏😔,.. upprättade andra invandrade unga män vägspärrar utanför Göteborg, ur en artikel:

"Allvarligt läge, enligt polisen är det en konflikt mellan ett släktbaserat nätverk i Angered och ett gäng i Hisings Backa som blossat upp. Flera skottlossningar har inträffat"..

Som ordspråket säger, "släkten är värst". Främst den invandrade samhällsfientliga släkt som inte alls skall vara här, ☝️..


Sveriges statsminister framhåller att det invandrade våldet beror på obevandrade smågangsters, men varifrån de kommer vill han inte spekulera i, 🤥🥱🤫.. Vilken dåre, bästa statsminister, ja ell hur, 😡..


Med tanke på "smågangstrarnas" språkbruk ("eeeyyy mannen", "knolla din mamma", "guzze" och "svennehora") är det alldeles för lätt att bli fördomsfull, 😁..


Det kan ju vara Olle, Sven och Dumdanne som härjar som aldrig förr..


Vilket de visserligen gjorde enligt de vänsterblivna (härjade likadant förr, alltså). Man kan undra om Dumdanne är lika vänster som snäckan Snecker, 😉..


Var statsminister Svammelman är under de informationsmöten regeringen borde ha kan man undra, men han letar kanske fortfarande efter rummet som Ygeman inte hittade, 😁..


De "smågangsters" Svammalman tror är problemet visar sig vara invandrade våldsbenägna klaner, ur inslaget..

"Det finns minst 40 kriminella klaner i Sverige, förutom övriga kriminella gäng. De här släktbaserade nätverken finns bland annat i Stockholm och Södertälje, Göteborg, Malmö, Uppsala (min stad) Landskrona och Jönköping"..


Svensk media borde rapportera mer om och gräva djupare i skiten vi numera har i vårt land..


För Sverige är vårt land, inte invandrade våldtäktsmäns, skjutglada släkters och "mammaknollande" bidragstagares land, 🥵☝️😢..

Det är dags för den skyddade verkstaden SVT att göra sitt jobb på riktigt, 🙏☝️🤗..

Gillar