Som avslut,.

på en trevlig, innehållsrik och plikttrogen dag och fredagskväll..

lite nöjen och affärer, (nu spikmatta och bok).. 🥱😷🤗🌝😴

blev sedvanlig prom också m div stop..

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Älskade bilden av kyrkan i mörkret. Vackert. Mkt grejer du säljer. Vad är det för nåt? Är det likande som min akupuntör säljer? Trevlig lördag💕

nouw.com/shining
joakimramqvisthallin
joakimramqvisthallin,

Mmm, min favo kyrka här i krokarna ty ett stenkast ifr, gillar även dess kyrkogård, 😉.. Har börjat marknadsföra Hampa prod via ett nytt bolag, i Sverige nu finns oljan, salvan och en "Flame" prod för tjejer/kvinnor men mer kommer.. Hoppas du haft en fin dag, 🤗💒🥱..

nouw.com/joakimramqvisthallin
Shining
Shining,

Hampa? Intressant. Är det liknande det jag såg nunnor odlade nånstans. Inte cannabinoider? Blev nyfiken. CBD har jag testat. Men det är inte lagligt i Sverige. Eller hur fan fick jag tag i det? Kanske var lagligt och blev olagligt.

nouw.com/shining
joakimramqvisthallin
joakimramqvisthallin,

Mmm, väldigt intressant och fullt lagligt, särskilt när jag själv får pos effekter till motivationens glädje, 👌🏻.. Här får du ett tips; läs om det Cannabinoida systemet (hjälper, stöttar, balanserar etc. din kropps övr system).. Har ingen aning vad gäller "dina" nunnor ell akupunktörer, här finns svaret hos dessa så hör m dem, 👍🏻.. TACK för kommentarer, önskar dig en forts trevlig sönd, /🤗/J/😇..

nouw.com/joakimramqvisthallin