Program tips

Uppdrag Granskning i kväll om "våra" (inte alla) äldreboenden, tankar går till mig själv i vintras/våras när jag just arb extra på div äldreboenden och hemsjukvården. Vi hade ingen skyddsutr utan bara handskar typ och jag var vid ett tillfälle först m att göra hembesök hos Corona smittade pat/brukare. Inget som då var konstaterat ell fastställt utan visade sig sedan samma natt, efter att ha diskuterat m ansvarig ssk, inläggning på sjh där det konstaterades..

Tur att jag också samtidigt arb på KS emellanåt där all utr fanns och att jag fick ett kit av en läk där, som jag kom i nära kontakt m vilket jag anv på andra arb.

Vägrade sedan att utföra vissa arb uppg hos de av våra äldre som hade symtom, efter att ha påtalat dessa brister hos arb giv, vilket inte uppskattades men stod inte och föll m det utan misstänkte redan då i feb att detta kommer bli ngt fruktansvärt illa för samhället och våra äldre i synnerhet, (se inlägg på min gamla blogg). Stolt, kunnig och påläst (ej officiella källor då) gick jag bara vidare..

Kommer naturligtvis själv se kvällens avsnitt och således även tipsar jag om det, 😔👍😇..

Gillar

Kommentarer

Forsens
Forsens,

Tack för tips ska Också titta.


nouw.com/forsens