My weekend

Åland tillika "Paradisön" fick sig ett besök, riktigt härligt väder och fin natur och inga andra åtaganden på hemmaplan så stämde av och ordnade lite praktiska saker för resan och bokade min enkelbilj i fre, returen senare på plats, här kommer första bilderna som visar en del av min resa, lite för trött att skriva, tänkte först publicera ngt i morgon men gör det nu ist innan tlf släcks ned och bok tar vid, liggandes i säng så morgon dgns "to-do" lista minskas, 😉🤗😴..


Väl framme vid "Villa Global Vision" i Mariehamn, tillika vännens och kollegan min.. Skulle åkt eg tid förra mån men nu "stötte vi på patrull" i ngr affärer så jag kände mig mer ell mindre manad att komma över sedan har jag längtat till ön också, både den stora, (ovan kallad Paradisön) och hans ngt mindre ö för att inte tala om variationen i tr. Passade bra m vädret också och vädergudarna samt springaren min som ville ut och se nya marker, tacksamma vi äro båda två, 🙏. Nedan ett par vackra natur foton samt fr färjan och ön härom, "Gott o Blandat" 😁:..

Oj, det blev fler än tänkt, 🤭.. men, men ett ordspråk som "en bild säger ju mer än tusen ord" passar kanske in, 🤔.. Sedan kan jag berätta att grannen till vännen (dem är släkt på håll) är gammal arb kollega m min far på gamla goda "Habia cable" tiden, så jag har vart där på lov och liknade som liten, han var och är också s.k. yrkesfiskare om än idag i mindre utsträckning ty närmare 70 år han blivit. Hur som haver, många härliga minnen därifr.. Det var trevligt och givande att även få träffa honom där han stod och höll på m sina nät. Sonen hans m sällskap badade i en riktig skön badtunna så även han fick jag träffa, vi är jämngamla ty ett år skiljer.. Saknar fisket på Åland, grymt bra.. Nu lite cykel foton fr min resa;..

Vi badade också, även bastu, 👌.. som det heter "badade bastu", 🤗.. Below some pic's;..

Som avslut får du söööta katten på bild, riktigt go och smart.. igår kväll när jag höll på i köket knackade hon på altandörren ståendes på alla två och ville ha min uppmärksamhet ty insläppt hon ville samtidigt som hon jamade, det lät rel högt hennes knackning "tassning" så först trodde jag det var ngt annat, 😇😻😁.. Här är hon;..

Nu väntar sömn och återhämtning här efter lite massage och rehab, nya tag liksom ny v nalkas..


Hoppas du haft en trevlig helg också och att veckan börjar bra, kram, kram & natti natti.. 🤗😴😇

Gillar