Mina kvinnor,.

som utgör en stor del av min vänskapskrets missuppfattas rel ofta så till väga att "folk" tror ex. man "träffat ny tjej" bara för att man umgås m ngn av annat kön, (för att ta ett ex.) 🤗🙏🏻🤷🏼‍♂️..
Passar på att nämna också om rubricerad kvinna "råkar" se "bra ut" också, då blir det ofta ett "dj" intresse och emellanåt ett "dj liv".. Men, men här sitter jag själv på svaren vilka är att det ligger ofta hos dig/motparten som reagerar och allt för ofta projicerar och/ell anv sig av sina/dina s.k. försvars mekanismer och egna invana neg beteenden vilka härstammar fr din bakgrund/uppväxt.. Kan ta två rel färska händelser, 1, lade ut gem foto på oss (kvinna) igår under aktivitet på div soc forum och det tog "hus i helvete" hos somliga, 😓.. Sedan idag nere på stan för ngr tim sedan lämnade jag min vän för att sätta mig m kvinna jag ej sett på länge och dela mjukglass vid bord mitt i centrala Uppsala, dröjde kanske 20 min så kom det fram en annan "vän" (maskulin) och undrade om jag träffat "ny tjej"?..

tycker detta bara är mödosamt och onödigt, skapar enbart NEG ENERGI vilket jag ej vill ha i MITT liv,☝🏻.. men eftersom jag vet att det ligger hos motpart oftast så rinner det av mig samtidigt så ligger en del självklart hos mig också, 😌😘🤗..


höll på att glömma "What's up" skärmdump ovan fr vän som efter att ha sett ett foto just kommer m frågan; Har du träffat ny dam? 😆.. riktigt skoj det här, ell?

Nu väntar tid kollega fr arb, hon frågade om hon kunde titta förbi när hon ute m hunden äro, så lite kaffe är påsatt och blåbärspaj i ugn äro, 🤗✌🏻☺️..

Gillar

Kommentarer