Lördagsträningen

Som blev av, mötte upp övr cyklister i CK UNI nere vid Fyrishov. Schemat visade "helg träning" således..

De första 3,5 h av mitt pass tillsammans m dem sedan vidare solo. Vårt planerade fikastopp uteblev, vilket förklarades av ett par punkastopp ist (fikar gör man ju ändå oftast fr cykeln, lol 😂). Men trevligt, trevligt och framförallt lärorikt m klungkörning i den blåsten, vi var väl en ca 15 pers till en början sedan valde en del att lämna vid Järlåsa och bege sig hemmåt men ngr tappra forts och en medspringare och jag valde att hjälpa övr i vår tappra gr som var kvar att dra och ta förningar, ty "ALLA Skall MED" (en ny tjej bl.a. som fick grinda där bak, starkt av henne att ändå fullfölja, ☝️).

Sedan när vi skildes åt vid Lurbo så valde springaren och jag att köra ngr mil solo i det härliga regnet, målsättning här var ju minst 150 km och 5 h. Ordnade ett depåstopp, efter ett mess till vän och kund för påfyllning av flaskor, 👌.. En mkt lyckad cykeldag och träningspass således, känns mer än bra nu efter lite rehab tr och cykelvård samt kroppsvård, nu säng samt så vill kroppen ha massage och spikmatan, 😴👍🚴💪 🤗..

Öppna landskap, kärlek till naturen vi talar, 💚..

Vi närmar oss Örsundsbro, 🚴‍♀️🚴‍♂️🚴..

Lite pers statistik, 📝..

I väntan på tåget, järnvägsövergång, 🚞..

Alltid/oavsett mitt resp DJURGÅRDEN's motto, ☝️.

En blöt cyklist i sin hiss som döpts till "Varglyan hissen", 😊..

Cykelvård innan kroppsvård, dock inga bilder fr den vården, den sistnämnda, 😁..

Nu spikmatta och massage sedan bok och John Blund, ty natten närmar sig och då behöver vi sömn och återhämtning, springaren, jag och du kära läsare.


Kramar fr mig, dags att stänga but och allt som har m ny teknik att göra, 🤗😴😉..

Gillar