Kan inte sova,.

första ggn på länge och nu precis kom jag på varför?

lovade ju i förra inlägget att jag skulle delge dig ytterligare tors aktiviteter så kroppen m själen i överordnad roll talade om för mig att det är ngt som du lovat så jag låg och tänkte på det här i sängen vad det kunde vara vilket uppenbarligen var orsaken, ty jag eftersträvar och håller det jag lovar, alltid/oavsett.. 😇..

så, delger då m foton som du precis sett ovan, 😉..

trevligaste var middags grillningen jag ordnade och beställde menyn till samt det pool bad som ingick i den menyn, 👌🏻🤲🏻☝🏻..

besöket hos Idrottsskadecentrum vid lunch tid var också en aktivitet jag rangordnade högt ty skadan efter cykelolyckan kräver sitt, f.ö. alltid också både trevligt och lärorikt under mina besök där ty vi har mkt att tala om, allt fr att mina tränings kamrater som han också känner och beh till viss del till politik och samhälle också däremellan anatomi, tävlingar till min Hampa salva denne börjat anv, 👌🏻..
Här är jag också TACKSAM över att kontakten (fysioterapeuten) ordnade en tid så snabbt, 🙏🏻.. Kontaktade honom dgn innan och eg var han fullbokad men vi löste det så att kvinnan som hade den tiden lades på en annan massagebänk i ett annat rum också gick vår behandlare emellan bara, 🤲🏻.. Tyckte det var oerhört snällt, hade ju språkat m den andra Pat i väntrummet innan, ☺️..

det var det, kan jag somna in tryggt och lungt, bara gå ut m tlf till köket.. /Natti, Natti ell Godmorgon kanske, ta hand om dig, 🤗💘😴..

Gillar