Firar vännen på sadeln,.

depåstopp Gävle läggs till handlingarna och F.dags överraskningen tårtan (den hembakade) nu vår energi blivit (dess alt. det enda f.ö., ☝🏻🍰🍼), distanspass vi talar ty 193 km på min garmin och kärleken till vår medcyklist är stor ty att dra och vara draglok är att hjälpa samtidigt som kroppens muskler inte bara TACKSAMMA äro utan också blodsprängda vilket sätter både kropp och själ på prov ty målet och resan min är en prövning m rubriken "MÅLET HELGAR MEDLEN, ☝🏻❤️🤲🏻..

p.s. (att vännen och "partner in crime" medcyklisten i skrivande stund och i skrivande fall ger mig beröm, bekträftelse och själv är TACKSAM och dessutom KAN (har förmågan) att visa det är inget jag eftersträvar, förväntar ell tar för givet ty finns inte ens i tankarna mina utan här sker saker UTAN förbehåll, det vi gör är att göra det rätta, det enkla vilket är m KÄRLEK, LOJALITET och GLÄDJE vilket räcker, räcker dj. långt, det "andra" kommer av sig själv, liksom pusselbitar som läggs på plats.. d.s..

vi bugar, tar av hatten och går ned på knä för vännen liksom för domprosten och prästen bakom oss som f.ö. begravning har åt ett slutet kärleksfullt sällis, ❤️💒😇..

grym dag vi har ty kärleken till naturen och idrotten är slående, nu vidare hemåt för där väntar den sedvanliga kroppsvården i synnerhet och massagen i allmänhet liksom cykelvården och ett  (för mig) unikt väntat krogvimmel, 😌🥂😉..

lördag i almanackan vi talar och längtar redan till måndag och plikten min ty "ARBEIT MACHT FREI",☝🏻.. KASAM (känsla av sammanhang) (f.ö en viss Mr. Antonovski) (kan DU DIN historia?) samt en viss LÄKARE, på återseende alla läsare.. nyfikna du och Ni äro vilket glädjer mig, TACKSAM härom, 🤗..

VARM kram och kyss Ni får, ta emot ell ej, VALET är DITT, ingen ANNANS, ☝🏻💋🤲🏻..

Fridens liljor,..

Gillar