Coronaviruset

Smittspridningen ökar återigen i Sverige och således skärps de s.k. "restriktionerna" (anser själv här att de SKALL vara tvingande, för "folk" följer ju ej dessa, det är helt klart och tydligt, tyvärr, ☝️) i flera av våra regioner..
Orsakerna är förutom de olika löjliga och onödiga festerna bland studenter och div privata festligheter, också fr restauranger, krogar, köpcenter samtidigt som folk är tillbaka på arb mer nu än tid sedan har också vädret blivit kallare vilket har en pos bidragande orsak till viruset. Det finns alltså flera faktorer som gör att viruset smittar mer effektivt mellan människor i skrivande stund, sedan att "de" öppnade våra äldreboenden precis när ökningen skedde är ju också helt galet, 😡☝️😇..

Människan i allmänhet och folk i synnerhet är de bästa att finna olika begränsningar (eftersom inget fungerande och pålitligt vaccin finns i skrivande stund) till smittspridningen om dessa bara följer restriktionerna och tänker till, SUNT FÖRNUFT helt enkelt, ☝️..

En 100 % ”lockdown” kanske ändå inte hade vart så tokigt i perioder tid i år trots de eko följderna men som du känner till så pekar sällan vår kompetenta man till Statsminister m "hela handen" utan lägger över ansvar och befogenheter på div myndigheter ist som ej heller tar sitt fulla ansvar.

Nu får tiden utvisa närmaste v vad som sker och i vilken riktning viruset tar, 🤔..

FÖLJ ANVISNINGAR, RESTRIKTIONER OCH TÄNK TILL gemene man, TREVLIG HELG fr lilla mig, 😇❤️🙏❤️🤗..

Gillar

Kommentarer

? T',

Håller med att det borde vara lag på det. Folk har tröttnat på allt som har med corona att göra, tröttnat på att inte kunna leva som de vill och tillslut bara ser efter sig själv. Himla trist, för det är precis det som gör att det inte kommer försvinna.

devote.se/babustyle