Att spara

God morgon, fredag i alm och således sista arb dagen i v för somliga, ell du kanske har sem, 🤔. Här kommer ytterligare ett tips fr Ut, igår gällande psykisk ohälsa idag en helt annan fråga, vi talar ekonomi. "Att spara", om du inte redan gör det, du kanske är mer insatt än mig och många andra i din omgivning men, men som m det mesta, "alltid glädjer det ngn / alltid retar det ngn", lol 😜.. Kopierade (foto) rakt av fr Text Tv igår ang den småsparar hysteri som råder i skrivande stund;..

Småspararna rusar till börsen i coronatider, och det är främst spel- och fastighetsbolagen som lockar till köp, enligt nätmäklaren Avanza. -Det här året har aktiehandeln slagit rekord under så gott som varje månad, säger Johanna Kull, sparekonom hos den aktuella nätmäklaren. I juli gjordes 309 300 affärer per dag av privatspararna hos Avanza, en ökning med 94 procent jämfört med samma månad i fjol. Även Nordnet rapporterar om en hög aktivitet. Där kallar sparekonomen Frida Bratt Investor för en ny folkaktie.

Ett tips;.. Öppna konto i Unga Aktiesparna ell Aktiespar om du äldre är sedan rek jag också Avanza av egen erfarenhet, ☝️.. Önskar dig en forts trevlig dag och underbar helg, 🤗 🙏😇..

Gillar