Min fredag tog fart med quesadillasmiddag tillsammans med Rick och Linda. Jag proppade majstortillas med färskost, feta, soltorkade tomater, koriander och citronsaft i majsbröd - AMAZEBALLS! Kan varmt rekommendera den röran.

Efter middagen träffade vi några vänner och gick sedan ut och träffade ytterligare ett gäng. Bortsett från lite trötthet så mår vi prima här hemma, och efter en lång brunch och lite serietittande ska vi nu sätta fart på dagen. Synd bara att vädret bedrar oss.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Avrundar vardagarna till Bruce och väntar på att Rick ska komma hem så vi kan äta. Senare ikväll går vi över till Paulina och Linus som precis kommit hem från Thailand. Ska bli så roligt att träffa dem igen och höra om deras äventyr, och såklart träffa övriga som dyker över på lite bubbel. Ha en fin fredag!

Likes

Comments

I lördags hade jag mina klasskompisar på besök. Vi hade en supermysig stund på balkongen med ost, kex och bubbel innan vi gick gill Lovisa. Hon hade gjort så fint med ett hopplock av ingredienser till fresh spring rolls. Kvällen bjöd i största allmänhet på otroligt givande samtal. Älskar sånt!

Likes

Comments

Godmorgon! Det händer så mycket nu i livet att det känns som om kroppen kastas runt, upp och ned, och hit och dit. Ett hjärtekrossande besked i torsdagsnatt ställde hela dagen på sin kant. I mitten av sorgen gjorde jag desperata försök på min tenta för att prestera en nästsista gång innan examen. Idag känns det lite bättre, jag har fått sörja lite i takt med städning, vattning och tvättning. Bästa medicinen av någon anledning. Jag öppnade nyss ett mail från en rekryterare som önskar en intervju med mig för en position på ett Forbeslistat företag. Det fick mig att växa två meter.

Som sagt. Det händer mycket nu. Känns knappt hälsosamt att kastas mellan två så starka känslor.

Likes

Comments

Kontrakt är skrivet och om en månad flyttar jag, älskade Rick och Sofia till Stockholm. Vi längtar ihjäl oss!

Likes

Comments

"Ledig" dag idag. Jag laddar upp inför morgondagens tenta med lite fika hos Linda varvat med artikelläsning. Vid 14 ska jag på födelsedagsfika hos en släkting. En riktig mysdag trots måsten.

Likes

Comments

Dags att bege sig mot skolan för individuell presentation av min praktik. Jag är en person som gillar idén av att presentera saker men som är på gränsen till att ens klara av det. Jag har övat hela morgonen och det känns bra, men nu såhär två timmar innan är jag så djävulusens nervös. Tänkte eventuellt skriva av mig om det här vid senare tillfälle. Håll tummarna för mig, att jag inte sprängs av rödhet och skakar alltför mycket på rösten.

Likes

Comments

Familjen var här på fika ikväll och jag fick superfina blombuketter som nu skapar lite vårkänslor här hemma. Så vackert och fräscht!

Under kvällen har jag och Rick smuttat på lite Prosecco framför Big Little Lies, som för övrigt är en superserie! Vi har även vridit och vänt på det här med åldersnoja och om att ständigt vara påväg någonstans. Huruvida det är något bra eller dåligt för ens mående. Att prata med Rick om annat än det ordinära är bland det bästa jag vet.

Imorgon väntar presentation i skolan så det är lika bra att avrunda den här måndagen och den här födelsedagen så jag får några timmars sömn.

Likes

Comments

Yes it iiiis! På låtsas sovande i sängen hörde jag Rick skramla i köket tidigt imorse. Efter något som kändes som en evig väntan kom han intraskandes i sin morgonrock med detta. En perfekt start på denna dag som i övrigt blir lugn med lite fika ikväll tillsammans med familjen. Jag har som sagt en annalkandes fest i april som är mitt riktiga firande! Ha en fin, enligt almanackan, första vårdag. Här hos mig är det snöblandat regn. Yay....

Likes

Comments

Jag, Rick och Sofia har haft en strålande söndag på landet med hans föräldrar. De har fått så fint i huset! På vägen hem svängde vi förbi Marcus och Isabelle i Mälarbaden för en kaffe och så hundarna fick leka lite. Innan vi åkte hem hoppade jag in på Sveaplan och köpte nya Loka i Gurka/Mynta. Topp! Jag fick också med mig en tidning som jag läste i badet. Som ni ser så unnade jag mig ett glas bubbel som fanns kvar sedan igår också. Ingen söndagsångest här inte!

Jag måste säga att den här helgen har vart helt perfekt för mig! Ända sedan vinlunchen i fredags fram tills denna stund har vart oklanderlig. Lunch med mina fina tjejkompisar, ett glas vin kring midnatt med Isabelle och Marcus, firande av farfar, träning med Sofia, restaurangbesök med familjen, lapat sol med Rick och träffat hans föräldrar, och kopplat av med kaffe i solen, och så slutligen det här härliga badet. Jag har verkligen tagit vara på kvällarna och dagarna utan att känna mig utmattad vid helgens slut. Nu är jag mer än redo för veckan som kommer med presentationer och tenta.

Njut av helgens sista timmar. Det ska jag. Till fullo!

Likes

Comments

  • Facebook
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw