​Vill uttrycka mig på något sätt. Skriva, måla, skapa något. Men jag vet inte vad. Skriva gör jag ju i och för sig nu men det är inte riktigt på det här sättet jag menar.

När jag var yngre ville jag bli författare. Jag skrev så många historier och noveller. Ibland gjorde jag till och med små serier med bilder. 

Läste jag gjorde jag också.

Nu, de senaste åren är det som om jag tappat en gnista. Jag skriver inte längre, jag ritar knappt.. jag får några infall ibland och börjar skissa något men sen tycker jag att det är fult så jag slutar. Jag försökte börja skriva igen för några månader sen. Tänkte skriva en bok, eller i alla fall en novell. Skrev en sida.

Nu har jag börjat läsa lite smått, jag saknar känslan att vara helt uppslukad av en bok. Förr när jag lästa kunde jag jag läsa i flera timmar i sträck. Vissa böcker hade jag med mig överallt, hade med mig dom när jag satt och åt middag, när jag la mig i badet och medans jag fixade men annat. Nu när jag försöker läsa så släpper jag ner boken nästan lika snabbt som jag tog upp den.

Det här kanske inte låter som ett allvarligt problem men det bekymrar mig väldigt mycket. Det är som om jag förlorat något som en gång gjorde mig väldigt glad. 

 Har en konstant stresskänsla inuti min kropp. Som om jag aldrig riktigt kan känna en ro. Det är alltid något som gnager. Som om jag alltid måste känna mig lite smått deprimerad. Jag vill ju vara glad. Jag vill känna mig fylld av ro. Fast det gör jag inte.

En annan sak jag måste göra är att ta saker mer seriöst i mitt liv. Det kanske låter tråkigt, en del av mig tycker att det låter otroligt jävla onödigt men hon där inne, som jag verkligen borde börja lyssna på tycker att det är på tiden. Hon som vill skaka till mig och få mig att vakna till. Hon som har alla smarta saker att säga men sällan får höras på, för jag lyssnar inte på mitt sanna jag. Jag gör så mycket dumt ibland, saker som kanske egentligen inte är jag.

Men sen är ju frågan, vem är jag egentligen? Är jag rösten inom mig eller är jag alla dumma handlingar som jag gjort i mitt liv. Vad är det som definierar mig? Så klart gör alla misstag. Somliga fler än andra. Det är inte så att jag tror att jag måste vara felfri, nej men jag vet inte hur jag ska förklara det. Kanske för att det är en tanke jag inte kommit underfund med än. Men om jag säger så här, det finns en person jag vill vara, det riktiga jag. Hon är inte någon annan än mig men hon är den klara formen, jag 2.0 typ...Re-loaded haha eller vad man ska säga. Hon har drömmar och mål, hon har intressen, Hon har ork (ORK jag känner mig så jävla orkeslös men uttråkad hela tiden) hon vet vad hon vill och hon vet hur hon ska komma dit.

Jag är inte hon än, jag vet inte vad jag vill. 


 Jag vet inte vart jag vill med denna text ens. Kanske som en påminnelse till mig själv en dag vart jag en gång var. Förhoppningsvis har jag då kommit en bit på vägen, annars har jag gjort mig själv besviken. Kanske som ett sätt att säga till mig själv att det är dags att sätta igång nu, skaffa mål, veta vad fan jag vill, inte känna mig så vilsen.. få känna ro. Vet att en del inte gör det förrns de har levt lite längre och fått mer erfarenheter men jag vill känna ro nu. Kommer förstås alltid att göra misstag ibland. Det kommer komma många motgångar i mitt liv, hoppas jag för det betyder att jag lever åtminstone. Alltså jag vill ju inte vara med om en massa tragedier, det är inte det jag säger, men jag vill leva, inte bara vara i liv.


Likes

Comments

Man kan kanske borde börja med att presentera sig,, men jag ser inget syfte med det då jag inte förväntar mig några andra än bekanta här. Om det mot förmodan skulle komma någon ny hit så är det bara att fråga mig vad som helst.

Jag vet inte riktigt varför jag startar en ny blogg, det här är inte den första men skulle nog kunna säga att det är min sista. Jag tror det är för att jag helt enkelt saknar att skriva, det är så skönt. Spenderar ju så mycket tid med att prata med mig själv så varför inte skriva ut min helt osammanhängande (ibland.. mycket ofta) tankar i text? Tror det alltid har varit anledningen till att jag haft blogg förut.

Men sen så förändras saker i livet och allt som står i dom där gamla blogginläggen känns o-aktuella och ointressanta. Som att det är jag men det passar inte in vart jag är nu eller den jag blivit.

Skrev allt det här för 2 veckor sedan och publicerar nu. 

Jag tror jag kommer skriva om precis vad som helst.

Ses snart igen!

Tror jag..


Likes

Comments