Høstens første samarbeid

Reklame for bgafotobutikk

Speil

Hei på deg!

Korleis går da? Eg håpar at du har hatt ein nydeleg sommar og at batteria dine er opplada og du er klar for ein digg haust!

For veldig mange av oss så er jo kvardagen tilbake til normalen igje no og for min egen del så er da heilt greit. Eg likar kvardagen. Eg likar rutinar. Eg likar at når mandagen kjem så kan eg gleda meg til fredag. Du veit, gå å vente på den helgefølelsen. DA er skikkleig kvardagsglede. Er du ikkje litt enig?


Plakater

Ein anna ting som er kvardagsglede for meg er interiør og oppussing. Du kan tru eg var rask med å svara ja når eg fekk spørsmål om eg ville gjera eit samarbeid med Bgafotobutikk. Oppussing av stova står for tur så da passa jo perfekt no. Bgafotobutikk har eit kjempe utvalg i både posters, rammer, speil og fotoalbum så da var litt av ein jobb eg fekk når eg skulle velge ut eit par ting eg ville bestille heim. Altså, i speilkategorien har dei både rundespeil, veggspeil og gulvspeil i tillegg til mange forskjellige fargar å velge i. Eg bestemte meg til slutt for det runde speil og goldfinger plakaten. Så nøgd med begge to! Eg er sikker på at du kjem til å finna deg eit par favorittar du og.

Ellers har eg ein spennande haust å sjå fram til. Eg har begynt med noko nytt, men eg tenke at da skal eg laga eit eget innlegg om. August er på ein måte litt sånn så nyttårsafto der nye mål blir satt så får vi sjå kor mange av dei eg kan krysse av på slutten av året.

Ønske deg ein digg dag!

Liker

Kommentarer