God morgon världen

Men hallå! Sitter på tunnelbanan (jag blir mer och mer early bird för varje vecka som går...) och ska träna Pure Strength (renodlat styrketräningspass) nu klockan halv sju innan jobbet (har börjat älska styrketräning för första gången i mitt liv, tycker det dessutom är sååååå jävla coolt och snyggt med starka kvinnor så jag jobbar liksom på den biten nu), sen gör jag i ordning mig där och ska hänga på förskolan hela dagen. Sov dock som en kratta i natt och gav upp redan vid 3.30 (😔) då jag passade på att ha lite hemmaspa med bland annat ansiktsmask, silverschampoo, hårinpackning och lite så.

I alla fall, så jag känner mig fräsch men jag mår så illa antagligen pga sömnbrist från i natt och högt tempo denna vecka. Så idag ska jag åka direkt hem efter jobbet och verkligen försöka vila, igår flängde jag som en dåre haha.

Hur är läget med er idag? Visst går veckorna så fort? Imorgon är min sista dag på förskolan! Och på lördag SKA jag ta tag i plugget som bara ligger som ett grått moln över mig. Ugh.

Jaja, ska försöka vakna till liv nu (är inte alls taggad på träning). Hörs!!!

XOXO JOHANNA ROOS

Instagram: Jmroos

Gillar

Kommentarer