Bollywood Bar

God kväll på er <3 Allt jag hade skrivit har försvunnit. Så jag får börja om från början :(

Jag är precis hemkommen (och ska sova efter detta bloggande!) från en maaagisk torsdag som avslutades på topp med en pangmiddag på Bollywood Bar, matkoma deluxe från HELT FANTASTISK mat (jag tog grillad anka på sizlar med grönsaker, extra stark curry, naanbröd med kokos, russin, honung och mandel, etc etc!!!) med ett gäng tjejkompisar från grundskolan. Annars så har dagen bestått av jobb i vanlig ordning, ett läkarbesök, en mjukglassdejt med min kille och ett svettigt Build n’ Burn-pass på gymmet. Och så prommis på stan. Hunnit med allt jag älskar idag haha, drömmigt värre! Älskar att dagarna är så långa i Sverige just nu och min energi ska vi inte skoja bort heller <3

Annars så har jag haft en väldigt lugn vecka faktiskt, har tagit igen en del förlorad sömn haha och förutom jobb, träning och lite så så har jag inte gjort så jättemycket framtills idag då. MEN nu blickar vi framåt kära ni för jävlar vad magisk den här helgen kommer att bli! Och det börjar med en pangfredag imorgon med häng på jobbet med bästa gänget, jag har bokat bord till oss alla på en italienare på Rörstrandsgatan där vi ska luncha, och efter jobbet vankas en riktigt stor AW! Så det kommer bli succé! Har riktigt fina helgplaner i övrigt med, men tänker att vi hörs mer senare i helgen! Puss <3 Här kommer lite bilder från veckan, märks det att jag är kär i Stockholm just nu?

Morgonpromenad och träning i måndags innan jobbet!

En trött Johanna som inte kunde sova och var vaken alldeles för tidigt i tisdags

…Så det tog jag vara på genom en promenad till jobbet, längs Söder Mälarstrand och över Västerbron - och med min favoritislatte på kokosmjölk från Espresso House i handen!

ÄLSKADE Stockholm för någon timme sedan!!!

Och så utsikten från min byggnad just nu?! Hur jävla sjukt är inte detta? Är så otroligt tacksam över hur jag bor! ❤️

XOXO JOHANNA ROOS

Instagram: Jmroos

Gillar

Kommentarer