Header

Sitter här med krampkänningar i vaderna efter backintervallerna och början till träningsvärk i ryggen sedan gymmet i förmiddags. En bra förmiddag blev det helt enkelt. Solen stod på men det var lerigt i backen, vilket försvårade steget en aning. Det blev snabbt ner med matlådan som innehöll kyckling med grönsaker och ris till lunch sen snabbt iväg på jobb. Längtar till nästa mål ikväll som är favoritsalladen med parmaskinka, fetaost, ruccola, avokado, tomat, rödlök och pinjenötter.

Likes

Comments

Idag är det vila från träningen för min del. Jobb till 21, sen imorgon är det på det igen med rygg och mage på gymmet samt intervaller i skidbacken. Det är bra för kroppen att vila (har jag hört), men det enda jag gör är att fundera över nästa pass. Jag har nyligen börjat med marklyft, har inte vågat ge mig på det på grund av min rygg tidigare men med låga vikter och fokus på rätt teknik har jag börjat med det i olika former. Efter 7 set sumomark i tisdags känns det än idag, men jag är redo för att mata in vanliga mark imorgon på ryggpasset. 

Likes

Comments

Efter jobb hela förmiddagen tog jag mig en välförtjänt lång vila i eftermiddags efter lite proteinpannkakor till mellanmål. Nu sitter jag med mitt kvällste och en handfull nötter och ser en film, det blev bröst på gymmet tidigare ikväll följt av en timme på crosstrainern så är helt slut. Redo för vila imorgon och ett 7-timmarspass på jobb. 

Likes

Comments

Efter en morgonpromenad med Vilda i regnet har jag fått i mig lite gröt och morgon-te. Snart ska jag bege mig till gymmet för bröst och rumpa, samt cardio. I detta regn kör jag hellre inomhus. Resten av min lediga dag ska gå åt foodprep och bara mys från soffan.

Likes

Comments

Nu har jag hällt i mig en proteinshake efter löpningen, hade planerat 3,4 men blev 5,2 km istället. Höll ett lugnt tempo bara för att hålla igång, som är min plan hela juli ut sen ökar vi tempot i augusti. Bjuder på några valpbilder från september förra året, när Vilda var ännu mindre och fortfarande höll kopplet i munnen varje gång vi var ute och gick. Nu blir hon snart ett år, vår underbara cavalier.

Likes

Comments

Ledig från jobb i två dagar nu, så det fick bli en välbehövlig sovmorgon imorse. Nu dricker jag lite drickkvarg sen beger jag mig till skogen för en löptur innan det blir axlar triceps på gymmet ikväll. 

Likes

Comments

Fem dagar av dieten är avklarade och det går otroligt bra. Jag har ätit allt jag ska och inget annat, enligt klockan och alla hittills planerade träningspass är avklarade. Efter jobb hela förmiddagen ska jag hem för en liten vila innan 12 km löpning i regnet. Resten av Sverige har sol och 25+ men här regnar det och är inte mer än 15 grader. Men jag ska inte gnälla, det får bli en mysig filmkväll/eftermiddag idag. Ha en bra lördag

Likes

Comments