Idag är det en jobbig dag. Det är snart 2 månader sedan jag fick träffa min Dempa. Det jobbigaste med flytten jag gjorde från Stockholm till Sandviken är garanterat hur mycket man saknar dom man håller kärt. Man inser också vilka vänner som faktiskt är dom man håller mest kärt och vilka som bryr sig om en på riktigt. Dagarna går så sakta här och det händer mycket saker som får en att känna sig nere. Vilket gör att jag tänker på henne för detta är mitt batteri. Ett samtal på faceTime och jag står på det i nästan 2 veckor sen behöver jag ny energi av henne. Får en klump i magen ibland enbart för att jag så förbannat rädd att glida ifrån denna tös då man inte är så bra på att höra av sig och då när man knappt ses vet man faktiskt aldrig. Det har hänt tidigare. Visserligen har jag aldrig klickat så bra med en människa som henne förut heller. Var inne på facebook och där stod de att vi har varit vänner på facebook sen Mars 2015. Blev så förvånad. För i mitt huvud har vi känt varandra i minst 10 år. Det här är en människa jag hoppas att jag kommer ha med mig hela livet. Och jag hoppas att ni som har turen att se eran bästa vän varje dag tar vara på det. Uppskatta tiden så mycket det går för jag kan säga en sak och de är att inte få se, höra och veta hur sin bästa vän mår varje dag är fruktansvärt.

Vi ses snart igen 

Likes

Comments

Fick denna fråga tidigare på min blogg och jag kan väl börja med att säga att jag inte är någon gud eller har speciellt bra koll heller. Men jag har däremot lite tips.

Nummer 1. Du SKA fråga din partner vad han/hon gillar och ogillar för att ni båda ska uppskatta det ni gör. Han/hon kommer framförallt uppskatta om du frågar!

Nummer 2. Slappna av och var stolt över din kropp. Även om du har dåligt självförtroende- fake it till you make it. Svanka, ta på dig själv och visa vad du gillar. Även om man själv stör sig på sina bristningar eller bilringar så har förmodligen din partner helt andra saker att tänka på.

Nummer 3. Prova nya saker minst tre gånger. Visst, det är klart att du inte ska göra saker man inte vill men tveka inte på att testa nya saker eller ställningar. Börja mjukt- du behöver inte bli uppspikad på ett sexkors på första detjen men inte heller banga på lite annorlunda förslag. Allt nytt gör en nervös så testa det gärna tre gånger innan du dömer det.

Nummer 4. Sluta lås dig i onödan. T.ex "Jag hatar analsex för att jag hade en dålig upplevelse en gång 1997" "Jag måste ha lampan släckt för att jag har en bristning på låret" "Jag skulle aldrig svälja"
Släpp till det, saker blir fel, det är ju mer vanligt att de uppstår pinsamma och annorlunda situationer när man har sex på nya vis än att det inte gör det. Men man bryr sig inte för man har annat att tänka på under en akt.

Nummer 5. Ligg mycket! Övning ger färdighet. det är lite som en studie. När man har legat tillräckligt många gånger eller med tillräckligt många vet man sina "skills" i sängen. Blir det tråkigt eller dåligt - avbryt och gör något annat bara.

Nummer 6. Ingen död fisk. Om dina händer är fria så kan man nästan säga att du gör fel. Dom ska alltid vara upptagna på din partners kropp.


Vet inte ens om det var en seriös fråga men jag är inte blyg så jag kan väl lika gärna dela med mig av dessa 6 punkter.

Likes

Comments

Tänk igenom hur sötsuget påverkar ditt liv

Hur många timmar per dag ägnar du dig åt att tänka på vad du ska äta? Hur mår du om du äter sött och sen inte gör det på några timmar? Är du trött under dagens gång? Hur mår du? Vilka följdsjukdomar riskerar du?

Bra mat för sockersugna
exempel på saker du kan äta utan att trigga igång sötsuget:

Ägg
Kyckling
Fisk
Skaldjur
Kött
Fil
Creme fraiche
Grädde
Kokosmjölk och fett
Olivolja
Smör

Ja, du kan äta kolhydrater
Vissa dieter de senaste året har gett kolhydrater ett dåligt rykte, men vi behöver kolhydrater för att må bra. Prova dig fram och satsa på sådana med långsamt GI, exempel:

Sallad
Morot
Kål
Broccoli
Ärtor
Lök
Tomater
Bönor
Paprika
Avocado
Bär
Råris
Hirs
Bovete
Quinoa

Likes

Comments

"Vi måste ta ikapp alla kyssar som vi har gått miste om under tiden vi aldrig känt varandra, tänk om du bara dök in i mitt liv tidigare"

Likes

Comments

Godmorgon!

Nu är det måndag igen efter en över förväntan bra helg.

Fredagen började hemma hos Rebecca där vi var 5 tjejer som drack vin och det var så himla trevligt.
Slutade med att vi gick ut en sväng på några glas sen vaknade jag upp på Lördagen men trevligt sällskap. Kollade på O.C som jag faktiskt aldrig har sett förut. Nu tänker jag på den där serien hela tiden...

Åkte hem för att göra mig ordning. Tog bussen till Elin där vi tog ett glas vin sedan mötte vi upp några tjejer från jobbet för att äta på pinchos. Så himla gott och rolig restaurang. Rekommenderar att gå dit om man aldrig har varit där. Tog en taxi till My där vi fortsatt och drack för att åka ner på stan igen och ta några drinkar. Blev en tidig kväll för mig då jag åkte till Sandviken 02.00. VÄRT! Hem till Rasmus föräldrar och surra lite med dom för att sedan åka och sova.


WOSH sa det, så var det söndag. what a fuck kände jag.

Fika hos farmor, kramas med mamsen, sova middag(för länge) bingolotto med Amir, hem, tvätta, sova.

Sov förövrigt typ 5-6 h inatt vilket är dubbla mer än vad jag brukar sova. Dröm!

Likes

Comments

Godmorgon mina guldkorn.

Jag vet inte om jag ska säga godmorgon, godnatt eller ingenting. Har haft så svårt att få sömn nu under en vecka, är så stressad samt har en riktigt jobbig tid men hemsk ångest. 6h ungefär på 3 dygn så jag är mer än bara trött.

Igår efter jobbet käkade jag bara sen åkte jag och umgicks med min son. (jag kallar alla mina killkompisar för söner så de inte blir några missförstånd)
Vad gjorde vi, kollade på tv och tog de lugnt. Finns inte så mycket att göra när vädret är som det är. Regnet öser ner, tyvärr...

Idag då, första löningshelgen på 3 år och 6 månader jag befinner mig i Sandviken. Är kluven men det ska nog gå bra. Har inga planer mer än att ta några glas vin så får vi se vad som händer.

Längtar så himla mycket till morgondagen för då ska jag till pinchos med några kollegor. DRÖM! Så ska försöka äta så lite som möjligt idag och imorgon så jag kan äta mycket imorgon.

Slänger in en bild på deras drinkar dom har på menynLikes

Comments

Godmorgon!
Jag har ju blekt mitt hår för ca 2 veckor sedan. Med en olaplex behandling. Bleker man håret och lägger ner nästan 3000kr på en behandling vill man gärna att det håller sig fint så länge som möjligt.

Jag har 2 produkter jag rekommenderar starkt.
En gång i veckan duschar jag mitt hår med silverschampo. Står "for men" men det är ingen manligt doft och det är denna dom använder sig av på salonger där de kör med redken också. Den är kanonbra!
Jag schamponerar håret och låter det vara i under va 5 minuter.(silverschampot)
Sen duschar jag ut det, handdukstorkar håret och lägger i min hårinpackning från Olaplex. Jag brukar sova med inpackningen och duscha ur det på morgonen men ibland hinner jag inte det och då har jag den i under minst 40 minuter för så bra resultat spm möjligt.
Duschar håret efter med schampo och balsam.

Denna kur gör jag som sagt 1 gång i veckan men brukar köra med silverschampo en extra gång under veckan för ännu bättre effekt.

Hett tips.

Silverschampot kostar ca 250kr och inpackningen närmare 300kr har jag för mig.

Likes

Comments