Header

Idag åkte jag och Melker en sväng till Göteborg! Så galet att åka helt själva utan förälder och åka exakt vart man vill, frihet!! Vi hade i alla fall en jätte mysig dag i Göteborg, shoppade åt mat och slappa!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår tog jag och Melker bilen till Ed! Vi åt först massa god mat hemma hos han tillsammans med hans familj och vänner och sedan åkte vi vidare hem till Lollo och träffade tjejerna! En mysig Valborg som avslutades i stan där majbrasan tändes!

Likes

Comments

Har tyvärr varit riktigt dålig sista tiden på att blogga och orsaken till det är att jag idag tagit KÖRKORT!! Har spenderat de 3 senaste dagarna till att plugga inför teoriprovet och det var det helt klart värt!

Likes

Comments

Igår åkte jag och Melker till en fest han kompis höll i! Där spenderade vi kvällen tillsammans med massa folk! En bra lördag😃

Likes

Comments

Idag var det marknad i Ed! Hela stan var full med godis, kläder och mat stånd! Jag och Melker gick ett varv och köpte med oss gott godis och donuts!

Likes

Comments

Hej! Började dagen med att ha matte provet, gick inte bra alls tyvärr! Efter att ha slutat skolan tidigt gick jag, Melker och Jona hem till mig och åt och packade! Vid 4 åkte vi bussen till Ed. Ikväll har jag hunnit plugga inför veckans alla prov och ätit pizza med Melker och hans kompisar!

Likes

Comments

Sitter och pluggar matte efter en lång dag i skolan. Imorgon är det matte prov som gäller och jag försöker att förstå mig på integraler och asymptoter som jag tycker är riktigt svårt! Skönt med helg imorgon, det är behövligt!

Likes

Comments