Godmorgon peeps!

Vaknade idag runt sju först när Rasmus åkte till jobbet, men sen somnade jag gott om och gick upp vid nio. Kokade ett ägg, gjorde kaffe och nu har jag avnjutit det tillsammans med ett avsnitt Gossip Girl.

Idag ska jag faktiskt på begravning. Sorgligt nog. Inte riktigt en släkting till mig, men det spelar ju ingen roll. Tråkigt ändå...

Efter begravningen ska jag bara umgås med mamma och Rasmus. Pappa är för tillfället i Saudiarabien på jobb, men han kommer hem imorgon igen. Can't wait!!!

Hoppas ni får en happy clappy friday🎉
Puss ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vaknade imorse till ljudet av regn. HUR härligt är inte det? Gick upp vid nio och gjorde frukost. Testade en ny grej idag, kokosgrädde med bär. Tog ett högt glas, ploppade i blåbär, vattenmelon och en nektarin och sedan vispade jag kokosgrädde som jag köpte på burk på Ica, med sojamjölk med smak av kokos. Det blev otroligt mäktigt men det var inte så dumt. Och så kaffe till det, SÅklart!

Satte mig i soffan, satte på Gossip Girl och där låg jag till halv tolv ungefär. Sedan pallrade jag mig upp, klädde på mig och tog sedan bilen till min bästis. Lyckligt att hon bor ungefär två-tre minuter från mig. Tog bilen endast för att det regnade. Annars hade jag cyklat. I promise. Vi åt iallafall lunch och bara pratade om allt mellan himmel och jord i två timmar.

Nu sitter jag i soffan med Rasmus i fåtöljen och Top Gear på teven. Perfekt.

Njuter av de sista två lediga dagarna, sedan blir det jobb från lördag till nästa fredag. Suck...

Men så är livet, och jag kind of diggar det ändå! Puss ❤

Min nya morgonrock från HM, SUPER skön!

Likes

Comments

Börjar väl med ett ganska bas-inlägg. Vem är jag?

Jag är en tjugo år gammal tjej som bor i Märsta, en liten "stad" utanför Stockholm. Trivs otroligt bra hemma i Märsta där jag bor med mamma och pappa i ett gult hus. Jag har en pojkvän sedan snart fyra år tillbaka, Rasmus heter han.

Jag jobbar just nu som barista på Espresso House, vilket är himla skojigt.

De dagar som jag inte spenderar på jobbet, spenderar jag på Flightradar24 och letar flygplan. Jag är otroligt intresserad av flygplan och siktar in mig på att söka in till flygskolan om cirkus 2-3 år och plugga till trafikpilot. Man kan väl säga att flygplan är min stora passion just nu. Jag och pappa kan sitta i timmar och prata flygplan och flygbolag. Han är pilot själv så våra samtal om pilotlivet är otroligt givande.

Jag gör annat också. Umgås med min egen familj, umgås med Rasmus och hans familj och så vidare.

Det summerar väl ungefär vem jag är, så jag tror att jag nöjer mig där. Hoppas det finns några av er som vill intressera sig i mitt liv. Puss ❤

Likes

Comments