Vill du inte jobba tillbaka det?

Något som surrat i mitt huvud det senaste nu är en mening jag lite lustigt jag fick höra för ett tag sedan; ”när du lagt bloggen åt sidan så mycket under en längre tid så tappar du ju jättemycket visningar. Vill du inte jobba tillbaka det?”. Innan jag lite halvt ”kraschade” igen och valde att lägga bloggen lite åt sidan så låg jag ärligt rätt bra till på listorna här på portalen som jag bloggar ifrån. Det var skitkul verkligen att se bra siffror och ligga på en bra placering på blogg-topplistan. Skulle ljuga om jag sa att jag inte vill dit igen, men måendet är viktigast för mig. Det här är ändå min plats där jag kan ventilera mig på allt, men också något jag vill kunna ta avstånd från när det händer annat viktigt i livet. Sen har jag även nämnt här innan att jag inte vill leverera en massa ”buhu-inlägg” även om man måste få vara ledsen öppet ibland också. Men jag är ändå hellre tyst ett litet tag än att tvinga mig på att blogga bara för att inte ”tappa visningar”. Så viktigt är det inte för mig.
Jag har ju verkligen en väldigt öppen och vardaglig blogg. Det är ytterst få saker jag inte delar med mig av här. Och det tycker jag är kul. Jag själv gillar den personliga touchen på bloggar. Jag ser inte riktigt det här som något superallvarligt med hur jag ligger till på de olika listorna med andra ord. Jag bloggar för att jag tycker att det är roligt och vill dela med mig av saker och ting här. Självklart är det ett plus om det är många som finner det jag skriver intressant och gärna vill följa det. Sen har jag givetvis perioder då jag är lite mer taggad på bloggandet och verkligen går all in för att folk ska hitta min blogg. Men det är ju för att jag vill dela med mig av saker och ting, inte egentligen för att få några bra ”siffror”. Det känns bara lite löjligt på något vis.
Jag har förövrigt sovit superdåligt inatt och den här dagen kommer bli sååååå lång.. Först jobb 11-19 och efter det ska jag hinna med att kolla till hästen (och egentligen rida), hjälpa en kompis att fotografera några seriösa familjebilder, hjälpa lillebror att hämta ett skåp och möta upp vårt besök som ska komma lite senare ikväll. Alltså - fler timmar på dygnet tack?

Min mysgris❤️

Gillar