Två saker..

Två saker som ännu inte nämnts på bloggen
- Mina seriösa grubblingar på att flytta hemifrån och kärlekslivet just nu.

Två maträtter som jag INTE kan laga
- Hela maträtter har jag svårt att komma på någon som jag inte kan. Däremot har jag svårt att göra en sådär perfekt köttfärssås och en riktigt god brunsås, haha.

Två saker jag ofta tänker på

- Mina hästar tänker jag jämt på. Mest i allmänhet, hur de har det när jag inte är där. Om de får i sig tillräckligt med vatten framförallt och ja, bara allmänt om de är friska och hela, haha.
En annan sak jag ofta tänker på är också framtiden. Hur mitt liv kommer se ut om några år, var jag kommer bo, hur jag kommer bo. Ja, mycket framtids-grubblingar helt enkelt. Jag blir ju ändå 21 i år, har fortfarande inte min prince-charming, så börjar nästan bli lite stressigt ;-)

Två saker jag brukar göra på kvällarna
- Kolla min väderapp hur morgondagens väder kommer se ut och oftast äta något.

Två saker jag måste börja tänka på
- Spara mer pengar och när och hur livet ska börja ta sin ordentliga form.

Två saker jag har gjort den senaste tiden
- Förutom det uppenbara som jobba och vara i stallet, så har jag bland annat letat ihjäl mig efter en hoppsadel som ska kunna passa Cassis kropp. Majoriteten av sadlar verkar vara raka, och de som är till för lite svängda ryggar, verkar det finnas betydligt mycket färre av.. En annan sak jag gjort är att försöka lägga undan mobilen och inte vara så aktiv på sociala medier 24/7. Inte alls jobbigt enligt min mening och lite skönt att få vara ifred ibland. Dock märker man att andra folk inte verkar tycka det är "okej", då de blir smått irriterade och fattar inte alls hur svårt det kan vara att svara på ett meddelande som tar några sekunder. Jag känner bara.. Inte det det hela handlar om?

Två materiella saker jag vill äga
- En hästtransport & en husbil faktiskt, haha.

Gillar

Kommentarer

Amanda,
Så kul och läsa och så himla fin är du <3
mandasdiary.devote.se
elin,
Åh alltså du är så fin!<3
devote.se/johnssons
Ida,
Spännande inlägg! 😊
iidajohansson.se
Denise,
Vilken rolig och annorlunda lista! 😃 Och alltså husbil, vem vill inte äga en sån? Bara resa vart man vill och när man känner att man några dagar över så är det bara att dra iväg nånstans! 😃
hundlivet.se
Linda,
Kul att få veta lite mer!!
lindaviktoria.se
Louiseelinore
Louiseelinore,
Fin du är ! 😊
nouw.com/louiseelinore
Celine,
Blev lite nyfiken om det där med kärlekslivet haha!
celinelf.blogg.se