Tjenamoss måndag!

Arkivbild hähä Under veckan som var så samlade jag på mig (förhoppningsvis) lite nya läsare. Hur jag nu egentligen hann med det då jag ändå hade ganska mycket att göra haha.. Hur som helst så tack vare det så samlade det på sig ganska mycket kommentarer och eftersom att jag inte var så aktiv här på bloggen nu under helgen så halkade jag lite efter med att svara på era kommentarer. Så jag ber om ursäkt för det. Men igår fick jag svarat på dem och nu är jag förhoppningsvis på spåret igen! :)

Idag vet jag faktiskt inte alls när jag slutar. Det kan bli att jag får komma hem med tidiga bussen och jag kan åka hem med sena bussen som egentligen är tänkt, efter schemat. Men sista lektionen verkar vara lite svajig om vi ska ha eller inte. Så vi får helt enkelt se. Denna lektonen slutar 10.05 och 10.30 ska jag iväg till vårdcentralen och sen ska jag och mamma nog äta lite då jag missar lunch i skolan, vilket absolut inte gör mig något haha.
När jag sedan komme hem så ska jag och Tilda rida och sen ska vi planera resten veckans ridschema. Så det ska bli kul! Känns riktigt roligt att vi kan börja komma igång med träningen på hästarna och att vi ändå kan matcha varandra någorlunda trots att Senco är 'gammal'. Men ja, mer uppdatering under dagen kommer. Puss!

Gillar