Tacksam

Nu är veckan i full gång här. Min lediga dag igår gick verkligen till att ta det lugnt och försöka ladda upp batterierna. Tog mig en välförtjänt sovmorgon, gick sen upp och åt en senfrukost, kollade på Youtube och började fixa mig lite. Vid det laget var jag dock lite irriterad över att jag segat lite för mycket och istället inte alls riktigt hann med det jag kanske hade velat hinna med innan mamma och min syster sen skulle komma för att träna. Skulle ha hunnit med att veckohandla också, men prioriterade besöket till Dollarstore då jag inte skulle ha varken tid eller lust senare i veckan.

Väl på Dollarstore fick jag med mig lite fågelmat, två paket för 10kr! Sen även en liten tablett att ha under ljusen osv på vardagsrumsbordet. Ska nog köpa fler att ha även i matrummet. Även de kostar bara 10kr/st. Hittade även gravljus att ha i mina lyktor på utsidan, plus en superskön sport-bh. Fick också med mig en vattenspruta till mina paletter.

På tal om mina paletter så kom min syster med en överraskning bara sådär när hon kom ner igår. En påse med hela 8(!!)st paletter. Blev helt till mig och känner mig så himla, himla tacksam. Finns verkligen ingen som henne.❤️

Två av godingarna.

Hoppas iallafall att ni haft en bra start på veckan. Vi hörs nog mer ikväll. Kram

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Gud så fina växter! Skönt att ha en lugn start på veckan <3 kram!

nouw.com/hilma
jlandgrens
jlandgrens,
Ja är himla nöjd med dem😍
nouw.com/jlandgrens
happyM
happyM,

Åh älskar DollarStore hihi ❤️

nouw.com/happym
jlandgrens
jlandgrens,
Haha ja så mys och bara gå runt där 😍
nouw.com/jlandgrens
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Haha älskar Dollarstore 😍 åh så fina paletter!

nouw.com/emelieanderssoon
jlandgrens
jlandgrens,