Spontanitet

Bilder från idag. Nya bilder har varit önskemål! ;)
Godkväll på er! Tanken med stallet idag var att bara mocka, fodra och sedan ta en powerwalk med Tilda. Men istället tog jag mig en barbackatur på Senco och Tilda gick bredvid. På så sätt vann vi alla tre på det faktiskt. Tilda fick en takt att hålla sig till och jag och Senco fick komma ut på 'ensamtur'.
Under turen idag var han cool-lugn. Inget gnäggande och inga oroligheter. Och såhär lär vi nog försöka fortsätta iallafall en dag under varje vecka. Både jag och Senco kan dra väldigt nytta av att ha en som går bredvid och Tilda vill komma ut på promenader. Så då får hon sällskap och Senco får träning på att vara bara han som är häst under turen. Toppen!

Ni kanske ser mina leggings också? Så kan det bli med spontanitet och en smutsig häst! ;) Senco är värsta damm-monstret just nu. Men så fort jag får hem mitt torrschampo så ska jag prova det och hoppas på att det då blir lite bättre. Som sagt, han älskar att rulla sig i lera och när jag säger så, så menar jag det verkligen. Och han rullar båda sidor! Jag menar, är det normalt att en häst på snart 25 år gör så? ;) Haha!

Imorgon slutar jag tidigt och när jag kommer hem så blir det att äta snabbt och sedan sticka till stallet för att rida med Tilda. Sen hoppas jag på att vi kan hämta sängen som jag pratat lite om också. Hihi, ha en fortsatt bra kväll. Ska strax sova så säger godnatt nu. Puss!

Gillar