Sista dagen i skolan för denna vecka

Hallå på er! Ber om ursäkt för att det inte blev någon uppdatering igår, men jag orkade helt enkelt inte. Visste heller inte riktigt vad jag skulle skriva så istället för att informera er om att jag inte vet vad jag ska skriva så strunade jag helt enkelt i att uppdatera. Däremot så har denna helgen fått tidsinställda inlägg, så uppdatering får ni allt hihi!

Just nu är jag i skolan och bara hoppas på att tiden ska gå fort. Senare framåt kvällen så åker jag till Oliver och stannar där över helgen. Känns himla skönt med studiedag imorgon, så jäkla passande ju! 😃
Har ingen som helst aning om vad jag och Oliver ska hitta på. Kanske jag kan få fjäskat lite med honom så vi kan åka till någon Hööksbutik och se efter ett täcke som jag är på jakt efter. Men ja, vi får väl se vad vi kommer fram till. Får förhoppningsvis sluta lagom till tidiga bussen idag och då ska jag fort hem och packa det sista och göra mig i ordning för att sedan åka. Så ja, så ser väl min dag ut idag ungefär. Hoppas ni får en bra dag allihop, puss!
Hjärtat mitt ♥

Gillar