MTV spårar..

Har ni tänkt på hur mycket MTV egentligen har börjat spåra ur? Så många fruktansvärt pinsamma serier dem har börjat sända! Det enda serierna handlar om är festa, supa, naket, snusk, och massa massa drama. För det är de det blir utav för mycket alkohol.
Speciellt de här två nya som börjar nu som Beauty School Cop Out, som hade premiär igår. Så jag kollade bara för att. Och det handlar om några tappade människor som ska ta sig in i skönhetsbranschen. Och på kvällarna festar dem. Och Big Tips Texas det handlar om några tjejer som jobbar på en bar och på fritiden festar dem, såklart. Alltså vad i helvete?

Andra serier som också går på MTV och också bara handlar om festa, supa och snusk är Geordie Shore och The Valleys. Vilket också känns som fruktansvärt pinsamma serierna. Tjejerna är dummare i huvudet än vad som är normalt, killarna är äckliga och ligger runt och hånglar upp allt vad dem ser rör på sig på klubbarna.
Däremot så finns det också serier som jag tycker om. Som både har gått och går just nu.
Jersey Shore tyckte jag var ganska okej. Den sänds inte längre men när den gjorde haha. Visst dem festade och snuskade sig också, men jag fastnade endå för dem som var med. Som till exempel Snookie och Jenni. Och deras serie "Snookie & JWOWW" som sänds just nu kollar jag också på ibland, då den går. Haha, dem är så roliga!
Awkward är också en serie jag kollar på ibland. Inte precis så att det är jätte viktigt att se varje avsnitt, utan jag mer kollar när det går och jag kollar på tvn. Det är en ganska bra serie även om jag ibland tycker att Jenna (huvudpersonen) är helknäpp och inte alls tänker sig för. Men hur många ungdomar gör inte så idag?
Teen Mom 2 är också en serie. Tjejerna som är med där är dem jag tycker om mest. Visst var dem i Teen Mom 1 också ganska bra. Men fastnade mest för dem i 2an. Det är ganska roligt att följa dem liksom, snart kommer väl en ny säsong, förhoppningsvis. För jag följer både Chelsea och Jenelle på instagram. Och enligt dem har dem spelat in lite mer som ska sändas, vi i Sverige är lite efter bara. Så det kommer väl! :D
Teen Wolf är också en grymt bra serie som jag följer. Men den har jag skrivit om här förr. Däremot börjar den också bli helt galen. Men den är bra ändååå. Hihi
Vet att jag säkert har sagt något "illa" om någon serie som någon annan tycker om och följer. Men det är faktiskt så det är, och alla har olika åsikter. Och det här var mina! :)

Gillar