Ledig dag

Att gå upp runt 6 på morgonen såpass många dagar i streck, sätter minst sagt sina spår, haha.
Idag har jag ledig dag. Kunde med andra ord sova precis hur länge jag vill. Tror ni jag gjorde det? Nej, såklart inte.. Vaknade strax innan 6 (!!) och hade sjukligt svårt att somna om. Låg och vred och vände mig superlänge för att sedan kunna somna om en liten stund till, och så höll jag på tills jag faktiskt gav upp vid 10-tiden.

Sedan dess har jag hunnit vara med mamma in till stan där vi postat lite paket, hämtat lillebror och även handlat lite mat. Kvar att göra idag är i princip bara stallet. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har ju Cassis ena baksko fått lite glapp, så vet inte hur mycket jag vågar motionera henne.. Hade annars varit guld om jag fått longerat henne ganska trött idag och sen även gjort det imorgon strax innan hon ska skos. Ska bli riktigt spännande att se hur hon beter sig vid skoningen imorgon. Hon har ju lite "problem" vid skoningen på bakhovarna.. Min hovslagare ser dock bara ljust på det och menar på att det bara kommer bli bättre och bättre. Vilket känns toppen att få höra från honom, istället för att han inte har någon lust att fortsätta sko henne på grund av det.

Inser också nu när jag ska lägga till en bild till inlägget att jag måste bli bättre på att knäppa bilder, haha. Har bara sådana ni redan sett.. Jaja, arkivbilder kan också vara kul ibland 😉

Gillar