Jag har tagit studenten!

En helt oförglömlig morgon-dag-kväll igår. Helt sjukt att jag är färdig med skolan nu, eller ja, jag har vissserligen valt att lägga matten på ett fjärde år (två månader efter sommarlovet så kan väl egentligen inte kalla det för år men ja haha). Det kändes bäst att göra det så med tanke på att jag haft ett tufft år och ville inte stressa mig mer än behövligt. Men ändå! Jag har fått min gymnasieexamen och har faktiskt relativt bra betyg. Jag är jättenöjd med vad jag lyckats åstadkomma trots det motgångar som jag haft det senaste.

Gårdagen började tidigt. Jag anlände 06.50 hos Amanda där vi plockade upp henne och sedan åkte vi till David där resten av klassen var. Där åt vi lite jordgubbar, pratade och bara laddade för dagen. När klockan sedan började närma sig 8.30 så gick vi mot champagnefrukosten. Vi sjöng och tutade massor påvägen dig och gick typ mitt i vägen och alla verkade acceptera det haha. Väl på champagnefrukosten så åt vi frukost och sjöng lite, sen vidare med buss mot skolan där vi invaderade, alla studenter verkligen tutade i sina tutor och vi dansade runt alla ettor och tvåor, haha så himla roligt!
Efter det gick vi till klassrummen för att skriva i varandras mössor, lyssna på musik och äta lite godis. Efter det så begav vi oss mot aulan där vi sen fick springa in. När alla klasser hade fått springa in så var det dags för nästa moment - springa upp på scenen för att få betyg. Och då ropar de upp klassen och så spelas en låt som klassen valt. Detta tar oftast ett tag och emellan så har de lite framträdanden så ja, där satt vi i kanske två timmar. Runt två-tiden så var det dags för mat, ingen höjdare dock men var så himla hungrig så vi åt ändå, haha. Maten varvades med tal från klasser och mentorer och utsläppet skulle vara 15.00, men vi blev försenade på grund av alla tal.. Så ungefär 10 minuter senare fick vi springa ut. Åh, gud vad roligt det var!
När man fått allt runt halsen så är det såklart flak-åkning som står på schemat. Jag var ganska snabb upp eftersom att jag ville ha en bra plats (vi är 28 stycken i klassen och vårt flak var tyvärr inte så stort som det kanske hade behövt vara). Att åka flak var hur som helst typ det roligaste jag har gjort. Vi hade extremt bra musik och allting sjöng vi med till och alla var så himla glada.. Lite synd att vi blev så himla sammansvetsade såhär på slutet.. Att det inte kunde bli så lite tidigare, men jag tycker om de alla himla mycket ändå!♥
Ett tack även till abcgruppen som var på skolan under vårt avslutningsår och introducerade mössorna och gjorde det hela väldigt enkelt för oss. Majoriteten av årets studenter (i princip alla) beställde sina mössor därifrån och jag har inte hört någon klaga. Alla var himla nöjda och mössorna var fantastiskt fina!

Gillar