Inte värt att chansa

Hej kompisar!
Just nu sitter jag på glasmästeriet och väntar på att de ska bli klara med min bil. Hade nämligen ett litet stenskott, men nu med den väldigt skiftande temperaturen så vågar jag faktiskt inte chansa då jag har en kompis som hade liknande stenskott och hon har nu fått en spricka tvärsöver hela rutan.. Så det vågar jag inte riskera på min nya bil..😉 Hur som helst så ska jag efter detta snabbt till stallet för att fixa där. Får även förbereda lite inför imorgon då stallägaren tar Cassi för mig imorgon eftersom att jag har en planerad tripp till Ullared då. Känns lite surt då det inte precis är välfyllt på mitt konto, men då tänker man sig väl kanske lite för på vad man lägger i vagnen också, haha. Ska eventuellt dit lite längre fram med en annan kompis också så är väl inte hela världen om jag inte får med mig allt jag önskar, haha. Sen dessutom så har det inte direkt varit så mycket kläder som fallit mig i smaken då jag varit där. Den senaste gången var det inte alls mycket jag egentligen ville ha, men köpte mest för att jag kunde och ville handla (haha).

Efter stallet ska jag mot jobbet för att jobba 13-20.30 iallafall. Sen blir det hem och sova fort eftersom att vi tänkt åka väldigt tidigt imorgon. Blir nog bra detta! Har förresten börjar pilla lite med några inlägg. Ett inlägg om ekonomi och ett annat om lite beslut jag velat om. Så håll utkik!

Det är fortfarande snöfall här förresten. Har snöat hela natten så nu ligger det faktiskt ett ordentligt snötäcke här - bara se på min bilrumpa! Haha.

Gillar