Hur konstigt det än kan bli

Hela dagen igår blev verkligen jätte konstig. Gick trots allt och la mig ganska så tidigt kvällen innan (alltså tisdagnatt). Men ändå så blev hela natten inte alls som jag tänkt mig. Var en jäkla fågel som förstörde sovstämningen totalt, så höll typ på att bli knäpp i huvudet. Vad fan ville den med att föra sånt väsen?! Hur som helst, flög till sist upp ur sängen och stängde båda fönstrena, jo det var ju smart gjort när det är så varmt ute? Somnade sedan om igen, lyckligtvis. Dock drömde jag då värsta mardrömmen och vaknar svettig i ett typ dött rum. Det var verkligen äckligt kvavt! Och när jag vaknade var klockan typ 6 och då var det två timmar kvar tills jag skulle upp igen. Somnade om igen och sen ringde klockan vid åtta, gick upp trött och pallrade mig till jobbet. Jobbade sedan till klockan 5 och kom hem och var verkligen så himla trött i benen och fötterna.

Som jag skrev igår då så vilade jag fötterna i sängen en stund innan vi skulle äta och efter det hade jag en plan på att åka till hästen för att rida och ta hand om honom lite. Men tyvärr så blev det inte alls så. Efter maten så kom den där enorma tröttheten väldigt hastigt. Så jag bytade om och gjorde mig iordning för att sova typ kvart i nio. Jag var verkligen så himla trött och sliten.. Men väl då jag hade lagt mig till rätta i sängen för att sova så liksom försvann den där enorma tröttheten. Haha, alltså har det hänt er någon gång eller är det bara för mig sånt händer? Hur som helst så kom jag sedan inte i säng för att sova förrän runt klockan två.
Men gud vilket intressant inlägg jag fick till alltså!!

Idag händer det lite saker. Jag är ledig idag men jobbar sen hela helgen.. Så jag får försöka passa på så gott det bara går! Agnes kommer idag (kompisen som ska ha den andra sommarhästen i stallet) dock vet jag inte om "hennes" häst kommer idag eller imorgon, det återstår att se. Hur som helst måste jag iallafall hinna med att röja undan lite av det sista så att hon kan få plats med lite saker i min sadelkammare iallafall haha.
Klockan fem sedan så ska jag på kalas till min kusin som fyller år. Dock vet jag inte om jag ska dra stallet två gånger idag eller om jag gör allt efter kalaset. Det där med ridningen bara måste bli av idag, trots att det är sommar faktiskt. Måste bli skärpning!

Gillar