Gårdagens händelser

Kvällen igår blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men det ordnade faktiskt upp sig ganska så bra ändå. Då jag väl kom till Tilda så var jag ombytt och klar för stallet. Men hon var ganska så hungrig så vi satte direkt på musik och började laga vår pastasallad. När vi sedan skulle äta så kom en ridsugen Agnes och gjorde oss sällskap och när vi hade ätit klart så gick vi ut för att göra i ordning hästarna för att rida. Och då hade det till och med spruckit upp så bra att solen tittade fram!

Ridturen blev faktiskt ganska så bra. Tilda och Agnes hade inte ridit tillsammans med deras hästar innan så det var lite spänt mellan dem. Varken Helge eller Sandina (hästarna) springer på då dem är först utan efter ett tag saktar dem av och gör tvärnit. Så jag fick helt enkelt jobba Senco först under alla perioder som vi skulle trava eller galoppera. Och det var ganska så bra faktiskt för Senco blir ibland lite osäker på om sällskapet hänger med och kollar då gärna bakåt eller stannar för att se efter. Men igår så var det snarare konditionen som var problemet ;)

Men jag är faktiskt ganska så nöjd över ridturen ändå. Även att springa först med två hästar bakom sig är ett stort steg då Senco förut alltid brukade få ligga efter Lovie. Så det är ganska så stora förändringar på honom i det stora hela.

Gällande bilder till detta inlägget så hade jag inte med mig mobilen under ridturen så har inte någon passande bild till inlägget. Däremot så har jag på maten haha ;)
Bara vi som typ alltid gör "lite" för mycket mat? ;)

Gillar