Framför datorn igen

Hej på er! Nu har jag äntligen tid för datorn igen haha 😉
Har varit mycket nu det senaste, som ni säkert vet vid det här laget. Det hela har börjat lägga sig nu efter att vi kört hem Lanzo. Jag har fått mer fokus på Senco igen och återigen blivit påmind om varför jag från första början tog hem Lanzo överhuvudtaget. Red Senco i ridhuset häromdagen (åååh så underbart att stå uppstallad i ett stall där ridhus finns förövrigt haha) och känslan var noll verkligen. Där märks det verkligen att han inte riktigt har den där "taktkänslan" som man kanske eftersträvar mer i ett ridhus än ute i skogen. Stallägaren som jag förövrigt kommit väldigt nära på väldigt kort tid satt med och pratade lite och sa efter drygt 10 minuter "du behöver verkligen ha en ordentlig häst" med det menade hon ju såklart en ordentligt ridbar häst. Senco är ju en hundraprocentig "mysa-i-skogen-häst" - och genom det kommer jag dessvärre ingenstans, inte dit jag vill iallafall.

Så jag ska faktiskt imorgon få kolla på några hästar, tack vare nya stallägaren. Jag har ju nämnt det tidigare och dessa hästar är alltså importhästar som stallägarens hovslagare har. Både jag och stallägaren är lite kluvna på den fronten då importhästar är som ett wildcard. Vi vet ingenting om skadehistoriken på en importhäst. Hästen kan lika gärna ha kroniska skador, men att den bara vilat några veckor innan den kom till Sverige så att den då är ridbar i några veckor innan skadan/skadorna kommer tillbaka. Så vi får se.. Känns väldigt onödigt att eventuellt köpa sig något dyrt som sen på grund av det bara blir ännu dyrare.

Men det ska hur som helst bli väldigt roligt att få komma dit och känna, titta och eventuellt prova. Stallägaren och hennes hovslagare är ju kompisar och känner varandra, så jag tror inte hon skulle lura oss, och i synnerhet inte min stallägare. Ska hålla er uppdaterade om detta!

Men nu ska jag sätta mig med nästa blogg, gästbloggar nämligen hos Emelie nu lite framöver. Så in och kika där! 😃

​Fina Lanzo💜

Gillar