Förvaringsfundering

Är fortfarande väldigt exalterad efter gårdagens beslut som gjordes, alltså det jag berättade om här för er förut - stallflytten!
Har börjat planera i huvudet hur jag ska packa allt och enklast få med mig allt på en gång, haha. Försöker se framför mig hur jag ska organisera mig i den nya sadelkammaren sedan, då ska jag få plats i två garderober?! Haha.. Vi får se 😉 Jag tror dock det kommer gå toppen. Måste däremot införskaffa mig åtminstone en och en annan "trådback" eftersom att dessa garderober bara innehåller en sadelhängare och ynka en hylla.

Från Ikea.

Lite oklart om jag ska införskaffa mig hela "stället" eller bara en och en annan låda. Har försökt kolla runt lite för att se hur andra som har stallgarderober såhär, hur de har gjort och organiserat. Och några har bara köpt en och en annan låda och vissa har hela "stället" inne i garderoben. Jättesvårt! Haha. Som tur är så är det lite drygt två veckor kvar tills det är dags, så har ändå lite betänketid på mig att kunna fundera och planera i huvudet 😉

Hur har ni det i era sadelkammare? Berätta gärna, supernyfiken!!

Gillar