En vecka till

Måndag!

Tror inte det händer allt för ofta att jag delar med mig av bilder där jag inte har mascara på. Men det är viktigt att påminna sig om att man är bra som man är! Sen ligger det mycket i att jag inte orkar lägga någon energi på att sminka mig nu när jag har semester, det är verkligen så skönt att bara vara. Slippa stå och "måla fransarna". Saknar dock verkligen mina lösögonfransar ibland.. Dels för att det är så himla fint men dels också för att det bara är att gå upp på morgonen och liksom vara färdigsminkad med en gång, haha! Det sparade ändå lite tid.
-🌸-
Idag är det måndag och jag har en veckas ledigt till. Denna veckan är det bara en sak som är planerad och bestämd och det är imorgon då hovis kommer för att fixa nya skor till min Donna. Efter att hon fått sina nya skor så har jag tänkt rida, inga större krav utan bara känna på henne. Det blir första uppsittningen efter att equiterapeuten var här. Det ska bli spännande att se om jag känner någon skillnad på något vis. Hon fick ju både akupunktur, ordentlig massage och stå med magnettäcke i tjugo minuter. Jag hoppas iallafall på att hon känner sig mindre spänd och mer rörlig. Nu när snön och isen också försvunnit så ska jag försöka se till att få med mig någon ut som kan visa oss lite ridvägar så att jag lite bättre kan planera veckorna för att det inte ska bli så himla enformigt.
Nu ska jag ta och fixa mig något att äta sen får vi se vad jag gör härnäst. Är faktiskt lite sugen på att vlogga. Dock lär det ju inte bli så jättekul vlogg om jag skulle vlogga idag då Cassi har en sko för lite och det därmed inte blir någon ridning. Vi får se helt enkelt. Är sjukt bloggsugen dock så lär sitta en del framför datorn och fixa inlägg känns det som. Gäller att ta vara på det när den känslan dyker upp som ett brev på posten!😉

Gillar