En vecka senare igen

Haha, så har det hunnit gå en vecka till sedan senaste uppdateringen igen. Sedan sist har jag faktiskt inte alls hunnit med så mycket. Jag jobbar mest. Nu när jag är helt själv i ett eget boende så ser man ju verkligen hur mycket mamma faktiskt gjort, haha. Blir stressad över att det inte känns som att jag hinner med allt jag vill ha gjort om dagarna. Dygnets timmar räcker inte helt till med andra ord..

I lördags var det faktiskt två veckor sedan som jag officiellt flyttade in och sov första natten i mitt egna boende. Det har varit två veckor med mycket tankar och känslor. Men jag har någonstans också bestämt mig för det här och har så mycket grejer för eget nu så det finns liksom inte riktigt någon återvändo. Känns galet vemodigt varje gång jag träffar min mamma och lillebror för det är så konstigt att säga hejdå till dom och inte sova under samma tak. Det har vi ju alltid gjort, haft vårt hem under samma tak. Överlag känns det bra men det kommer fortfarande stunder då jag inte förstår grejen med varför jag ska vara ensam hos mig och mamma och lillebror ska vara där hemma hos sig. Har fortfarande också lite svårt att se där jag bor som ”hemma” än så länge. Känns lite som att jag på något vis är på besök med alla mina grejer men snart ska hem till mamma igen, haha..

Men det tar väl cirka två veckor eller en månad för att bryta en rutin och skapa en ny(?). Isåfall har jag ju nu överlevt det värsta och det kommer förhoppningsvis bara att bli bättre och bättre. Det som oroar mig mest just nu är bara alla räkningar som komma skall. Framförallt elräkningen har jag lite ont i magen för. En rädsla över att känna att pengarna inte räcker till. Samtidigt som det också är tid för att köpa julklappar nu. Slår ju sällan fel att allt kommer på en och samma gång, eller hur.. Många av räkningarna jag väntar mig är ju sånt man aldrig får lära sig i framförallt skolan. Sen har jag haft en gudasnäll mamma som bara har sagt en generös summa som jag fått betala till henne varje månad. Men har ju ingen aning om vad pengarna verkligen gått till, eller hur mycket. Men återigen är allting värst första gången. Det blir nog bättre och känns mindre stressat efter första gången när jag fått ett litet hum om vad det ungefär kommer kosta osv.

Har fått provat köket lite iallafall. Mamma och lillebror var förbi för någon dag sedan och då bjöd jag dom på klyftpotatisar och morötter i ugnen, kött och lite sallad. Blev supergott!

Gillar

Kommentarer

Anita,
Potatis i ugn med rotfrukter är ju såååå gott 😃 😃
siliiins.blogg.se/
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Åh va gott 😍 och du kommer vänja dig gumman ❤️
nouw.com/emelieanderssoon