Det går sådär

Älskade Bosse och Donnas stora mule.❤️

Hej hörrni!
Det går lite sisådär för mig med den här utmaningen med Nouw tyvärr.. Jag tror nog inte att jag kommer få ihop några 15 dagar inte, haha. Har så fullt upp just nu att det faktiskt inte finns någon tid att ordentligt kunna sätta sig ner och skriva något här. Vill ju inte göra något slarvigt bara för att lägga upp. Vill ju ändå att det ska finnas lite tid och tanke bakom.

Är väldigt mycket med renoveringen hemma just nu. Hämtat lister, material, osv osv. Nästan jämt saknas det någonting. Men nu är vi dock på sluttampen! Vi drog kablarna för elen igår så nu väntar jag bara på elektrikern som förhoppningsvis kan komma i helgen redan. Sen är det också fönsterlisterna kvar. Då huset jag bor i är väldigt gammalt och typ inte har några raka vinklar så är det inte bara att sätta upp saker. Vi behövde skarvlist för att bli av med gliporna som hade blivit mellan fönsterlisterna och fönsterfodret annars. Så det är mycket att tänka på. Men snart så! Och då kommer det en video för jag har filmat detta, hihi!

Jobb på mitt schema idag. Till 17.15 och därefter ska jag till mamma och lillebror. Drömde en så hemsk dröm om min lillebror igårkväll så jag vaknade av att jag grät. Kände mig verkligen helt förstörd och var tvungen att ringa honom och höra så han var okej faktiskt. Det var så obehagligt.. Sen får vi se vad som är kvar att listsättning ikväll när jag kommer hem. Har jag tur så har min snälla syster redan börjat. Vi hörs sen! Kram

Gillar