Dagbok på internet

Tack. Tack för att ni är så fina.
Det här är ändå det fina med att ha en blogg. Det är som en egen dagbok på nätet, typ. Fast man kan få respons av otroligt fina människor som jag inte ens träffat innan. Som inte känner mig alls eller som bara "känner" mig genom att följa mig här. Jag har verkligen valt att köra en vardagsblogg med mycket personligt i. Jag har sagt det innan och säger det igen, men det är få grejer jag inte delar med mig av här som händer i mitt liv. Så egentligen är detta en rätt så naken blogg. Och jag vill lite av också ha det så, för min skull. Så jag om förhoppningsvis om någon månad eller så, kan kolla tillbaka och minnas detta. Komma ihåg vad det gav mig och vad jag kan lära mig utav det. Allt gör ju oss någonstans starkare. Allt som händer har alltid en mening någonstans.

Så när jag har dåliga dagar har jag helt enkelt det. Många gånger säger jag det även här och försöker dela med mig mer djupgående om hur tankarna kring det går och med hjälp av det kan jag ibland också få respons av er som kan hjälpa till att gå vidare eller släppa det. Vilket såklart är guld värt. Jag ser det här inte som ett jobb, jag bryr mig inte om siffrorna här. Utan detta är som min dagbok där jag skriver när jag har lust. Ibland är jag verkligen i ett flow och kan uppdatera om hur mycket som helst. Men sen kommer det också dippar då jag inte vill skriva alls. Eller dippar då jag behöver skriva av mig om lite djupare saker. Hur som helst så verkar det ändå som att ni som är kvar verkar uppskatta ärligheten jag bjuder på. Det kommer man i och för sig längst med, alla dagar i veckan.

För att uppdatera er lite om mitt pågående liv just nu så är det som sagt mycket upp och ned.
Hur jag mår, hur mitt humör är och hur jag känner mig är så himla ovisst och jag känner inte att det är något jag heller helt kan styra. Det blir lite som det blir. Men när jag väl har en bra dag så spenderar jag den oftast med min lillebror. Tackar gud för att jag har honom. Han är lite som en klippa faktiskt. Vi fick för oss att röja lite på trädgården häromdagen och det blev riktigt snyggt faktiskt. Midsommar närmar sig ju med stormsteg och för er som följt mig ett tag vet säkert att midsommar här hemma hos mig är en hårt bevarad tradition som firas varje år, haha. En av sommarens höjdpunkter, helt klart. Är lite kvar att fixa med i trädgården innan den är redo för midsommarfirandet och jag har en liten lista med grejer att hinna fixa med innan också. Planering är det bästa!

Hur firar du midsommar?✨

Gillar